Gizemcetinn Nurayselvii 27+3 canım bende geceler uyku haram oldu bel ağrısından bende bir an önce doğurmak istiyorum yoruldum artık 😂
Deletedmom27272 annesi_ amin hayırlısıyla çoğu gitti azı kaldı sağ salim bebişlerimizi alalım kucağımıza💙
Gokce91 minikane21 broxton hicks kasılması deniyor ona, yani Doğuma hazırlık yapıyor rahim, ondan öyle sertleşiyor. Eskiden ben elleyince anlardım kasıldığonı şimdi direkt hissediyorum, kalp atış hızım bile değişiyor kasılınca, 37.haftadayım şimdi sıklaştı
1Tubii Gokce91 bu kasılmaların toplanmaların hazırlık oldugunu normal oldugunu ve doğum başlatmayla ilgisi olmadıgını okudum rahatladım şükür ama… Siz Sona gelmişsiniz ne güzel sağlıkla alın kucağınıza. Sizin ne zaman başlamıştı bu kasılma toplanma? Benim 20 de başladı 26 dan beri çok sıklaştı endişeleniyorum ister istemez 29 oldum şimdi
poyrazinannesi3547 Nurayselvii Bizde 26 haftalık olduk ama bel ağrım çok bende zor uyuyorum çok lavaboya gidiyorum gece birde reflü olmuşum hamilelikte çıktı bi yandan idrar yolu enfeksiyonu Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ta ne yapalm idare gtcez minnoşlar için🤲🏻❤
Nesityyy Nurayselvii 34+3 haftaligiz hala hic bi zorlanmam yok.. Uyuyorum geceleri gunduz yuruyus yapiyorum…
Calisananne25 Nurayselvii ben de 27+2 deyim henüz bir sıkıntım yok bu zamana kadar oldukça rahat geçirdim, sadece geceleri ara ara uyanıyorum şöyle dalgın uyuyamıyorum sağa sola dönerken biraz ağır hissediyorum kendimi, çok yürüyünce merdiven çıkınca yoruluyorum bendeki durumlar şuan için böyle 🥰
1Tubii Calisananne25 bu zamana kadar bebekte toplanma karında sertleşme dönerken yine kasıkta ağrı sızı olmuyır mu hiç. Ben yürüyünce biraz karnım taş gibi sertleşio.
Gmz35y minikane21 benden 2 gün öndesiniz ☺️ Benimkinin kilosu 816 gram doktor iyi haftasına göre demişti 🤷🏼♀️
Heather Nurayselvii akşamları aşıro gaz sıkışması oluyor, gece uykular bölük pörçük. Çalılıyorum gün içinde uzanamadıysam kasık ağrsı kemik ağrısı ilave oluyor.
Calisananne25 1Tubii onlar oluyo tabii ki ama bana rahatsızlık vermediği için söylemedim. Hep sol tarafımda hissediyorum arada sağda toplanıyor karnım yamuluyor resmen taş gibi oluyo 😍
minikane21 1Tubii he birde gaz durumunuda söyledi eger gaz varsa oda sertlik yapar dedi seni rahatsız eder dedi. malum organlar sıkıştı artık. Öyle olunca biraz yürüyüş yap dedi
minikane21 1Tubii uygulamaya giremedim hata verdi canım ya. doktorum biraz temkinli davrandı bu gece kullanmam için kasılma önleyici fitil verdi. Bebek hareketlerini hissediyosun ondan gerginlik olur dedi. birde bu haftalarda yalancı sancılar oluyormuş zaten onuda dedi. rahim agzini ölçtü 41 mm di. Açıklık yoktu şükür bir sorun yoktu. Bebek baş aşağı donmuş normal dogum yaptircam dedi. Bu arada haftaya tekrar çağırdı şeker bakıcaz .
Nilerkanc 1Tubii ya benimde var bu kasilmalar 1 haftadir 26+5 teyim asiri korkutuyo nefesim daraliuor soluma yatiyorum rahatliyorum karnimda gevsiyor hemen cok korkuyorum erken gelecek diye Daha cok kucuk 😢
1Tubii minikane21 çok sevindim sorun olmamasına👍🏻. Benim şuan tüm hareketler kasıklarımda ve sanki vajina içinde 2 gün oldu böyleyiz. galiba sırtını dayadı karnıma önü iç kısma dönük içime içime hissediom hareketlerini göbek çevresinde belli olmuyor tekmeler yok. böbreklere vuruyor duruşu nasıl acaba onu anlayamıyırum başı nerededir.
1Tubii Nilerkanc Blog a kasılma yazın alttaki başıkta yazan yazıyı okuyun içiniz rahatlasın.🤗 "Doğum Sancısı Nasıl Olur? Yalancı Kasılmalardan Nasıl Ayırt Edilir?