oznurrlfc96 Ece003 ben aldım canım 1 ay sonra teslimat yaptılar, çok güzel geldi sorunsuz şekilde kurdular gayet kaliteli 😊
FundaCeylan Ece003 ben daha geçen hafta aldım set halinde 20 gün sonra gelcek eve türkiyenin diğer ucuna kargoya verilcek ücretsiz kurulum bölgesinde değil oturduğumuz yer. Ben güvenemedim arkadaşımı gönderdim mağazaya bana ordan videolar gönderdi ve görüntülü arayarak yakından gösterdi ben bu şekilde aldım parasını gönderdim sözleşmeyi de arkadaşa verdirttim bana fotoğraf olarak da sözleşmeyi attılar güvenilirlik açısından soruyosan güvenilir hatta bende burda post açmıştım alışveriş yapan var mı diye 😊
Ece003 oznurrlfc96 herkes öneriyor bende oradan alıcam glb bizim buraya Tekirdağ ücretsiz kurulum varmış gelip kuruyorlar dimi
RumeysaNur34 Ece003 benim oğlum 3 yaşındaydı aldığımda montessori yatağı nevresim yastıkları korumalıkları şifonyer ve dolap aldım abimler de tekirdağ da oturuyor onlar tüm set olandan aldı bebek arabası puset mama sandalyesi yatak dolap şifonyeri küvet seti başka ne vardı hatırlamıyorum ama bahsettiğiniz set sanırım 😊
oznurrlfc96 Ece003 evet gelip kuruyolar, oda takımı hepsi parça halindeydi tek tek kurdular, jelatininde geldi evde acıldı hepsi ben cok memnun kaldım😊 fiyatlarıda diğer yerlere göre biraz daha uygun bence 😊
RumeysaNur34 Ece003 rica ederim evet öyle ben o zaman çocuk odası diye aldım diğerlerine ihtiyacım yoktu 😅😅 Şimdiden hayırlı olsun 🙏🤍
RumeysaNur34 kivirciginannesi çok kaliteli 2 yıl oldu dediğim gibi ve iki defa ev taşıdık söküp biz taktık eşimle sapasağlam hala
Ece003 Aleybcksz herkes öneriyor bende ocaktan önce almak istiyorum oradan zam gelemden zaten 1.000₺ zamn gelmiş tüm oda takımlarına
Aleybcksz Ece003 ben doğma büyüme istanbulluyum o mağazanın olduğu yerde oturuyordum evlenince aydına geldim burdan aldım mecbur