Seraykrblt secoz bende oluşturdum da bi türlü mesaj gelmiyor bildirimler herşey açık az önce boş randevuyu bile göstermedi😒
Seraykrblt Cansel22 düşündüm valla ama nst ye bağlayıp bakıp ağrın yok deyip geri gönderirler diye korkuyorum
Cansel22 Seraykrblt en azından bi kaydın gözükür hani yada gitsen oglen sonu falan bakmazlarmi acaba bazi hastanelerde bos oldumu doktorlara rica ettiginde kağıt veriyolar kayit icin isleyisinide bilmiyoruz ki
Seraykrblt Cansel22 anlayışlı birine denk gelirsem belki bakarlar ama işte bakacaklarını bilsem sabahtan gider akşama kadar beklerim yani ama acilden bi gitsem akşamdan kayıt oluşmuş olur mu ki
Cansel22 Seraykrblt ilk zamanlar bende ayniydim bi kayıt actiriyim dedim ikili testler detayli ultrason icin giderim diye bi türlü randevu bulamadim simdide butun randevular bana denk geliyo
Sareliidunyam Seraykrblt ben 😂 istediğim zaman alıyorum hemen 😂 çünkü bana doktorlar gün veriyor randevuyla uğraşmıyorm. Yoksa diğer türlü çok zor
Msydn6 ebrar6036 ehh yani gibi gibi ne iyi geçmişti ne kötü 🤷🏻♀️ Benim en sevdiğim ve gittiğim doktor Demet Acar, Adnan Şar, Alime Dilayda Uzun, Alper Türkoğluydu🤗
Tugbaaygt Seraykrblt canım suan cam sakura dayım sordum 37 haftada sonra randevusuz gelip kadın doğum acilden kayıt açtırıp muane ola biliyorsunuz