SevilayAkgz_27 Ayyy kızlar canım deli gibiiii çiğ köfte istiyor ama o kadar üşeniyorum kiiii kalkıp yapmaya 🙈 ağzımda tadını hissediyorum desem 🙈 ahh canım anam yanımda olsaydı yapardı hemen 😞
Gulum_servet9 SevilayAkgz_27 çiğköfte dükkanımız var saat 00.20 ve ben çiğköfte yedikten sonra okudum bunu 🙊🙈
minnakannesi1 SevilayAkgz_27 ilk aserdigim şeydi tamda anlattığınız gibi ağzımda tadı 🙈 benim asermem Bi türlü bitmedi ilk kızımla sürekli mandalina yiouz simdide eksi eksi
SevilayAkgz_27 Dilekcnkn onlardan degil canım ben Antepliyim bizde kuru köfte oluyor yağlı köfte diyoruz ondan istiyor çoğu kişi anlamaz diye çiğ köfte yazdım 🙈😂😂
Dilekcnkn SevilayAkgz_27 Heee bilemiycem canım ama o zaman kalkıp yap aşerme gerçekten çok kötü bende mercimek köfte aşerdim ama nasıl ağzımın suyu akıyordu resmen 😂😂😂
SevilayAkgz_27 Deletedmom93284 ahh beni en iyi sen alıyorsundur o zaman şimdi domatesli yağlı köfte istiyorumm 🙈
SevilayAkgz_27 Ayyyy hakkınızı helal edin yaa bu saatte yazdığıma pişman oldum şuan inşallah canınız istemez 🥺
Deletedmom93284 SevilayAkgz_27 🥲 ayrı şehirde olmak çok zor annem olsa hemen yapar gönderirdi ay bol köpüklü ayran bide🤤😋
SevilayAkgz_27 Deletedmom93284 evettt gerçekten çook zor oluyor memlekette olsam bu kadar zorlanmazdım belkide hala mide bulantılarım geçmedi bi günüm bi günümü tutmuyor dün bu saatlerde mide bulantısından kıvranıyordum 🤭
SevilayAkgz_27 Gulum_servet9 ohh çok şükür içimi rahatlattın valla yoksa seninde canım çekip yiyemicektin 🤭