semranaksu283 kızlar 28 +1 Haftalık hamileyim ve bebeğimin Hareketler azaldı gibi var mı böyle olan ya da ben evde bilgisayar başında çalıştığım için bana öyle geliyor
Bebegim_90 semranaksu283 ayy sorma benimkide 29+1 ama bebekte tık yok genelde de zaten hareketleri sert degildi su sıralar hic yani
prensesafra1_ semranaksu283 ben 1 haftadır çok az dürtüyorum yemek yiyorum ama yok bende endişe ediyordum ama bugün bi yazı gördüm bebekler artık 18 saatini uykuyla geçiriyormuş anne karnınd
kubra344 Bende de hep dönem dönem bebeğimin durgun olduğu zamanlar oldu çözdüm artık 2 3 gün öyle oluyor sonra yine hareketleniyor😅 tabi ciddi anlamda azsa takip edin .Ama olabiliyor sanırım bazen durgunluk😊
Yusufhalime prensesafra1_ benimde öyle ara ara yavaşlıyor hareketleri hareketli olduğu zamanlarda maşallahı var bugün hel alt tarafa baskı şeklinde mesela bazen çıkacak zannediyorum çatı kemiklerim ağrıyor baskıdan o derece 4 5 saattir böyle aşağıya acayip vuruyor baskı yapıyor 28+2 olduk bizde pazartesi kontrolüm var sorucam bu alt tarafa baskı isini