Ayferu Prilam Dr 10 mg 1 haftadır geceleri 1 tane içiyordum sabah çok güzel uyanıyordum günüm güzel geçiyordu 2 gündür sabahları yine kusmaya başladım gece 2 tane iç diyorlar iksini aynı anda mı içiyim ayrı ayrı mı
ecemnas88 Ayferu aynı sorunu yaşıyorum şuan artık bir tane işe mi yaramıyor diye düşünmeye başladım 13+2 deyim azalır diyorlar ama benim artıyor bulantılarım ilaç kar etmiyor
viildaaannn Ayferu 20 haftalık gebeyim yeni bitti şükür bulantım diyebilirim prilam ve zofer kullandım hastanede yattım ben gece yatmadan önce 2 tane ard arda içiyordum sabah illaki yine kusma oluyor ama inşallah sizinki de kısa sürer ve geçer
Ayferu ecemnas88 8+2 de çoğalmaya başladı ne güzel ilaç iyi geliyor diye mutlu oldum 1 hafta 8. Haftaya girince sanki 1 tane işe yaramıyormuş gibi
ecemnas88 Ayferu benimde 8. Haftada başlamıştı bulantılarım onun öncesinde hiç yoktu doktoruma diyordum hatta midem bulanmıyor şanslı kesimdenim falan diye ama asıl zamanı o zamanlarmış
Zuleyy Bende ilk başta cok rahat etmistim ama sonra bi işe yaramadı aksamları iki tane yatmadan iciyordum sonra bıraktım cok şiddetli olunc zofer geçtim
Zuleyy ecemnas88 görmedim doktorumda kulan eger seni tutuyorsa dedi. Almadıgımda kusuyorum ve hasta gibi hissediyorum Rabbim şifa sendendir diyip içiyorum normalde ilaç kullanan biri değilimdir ama kar zarar durumu işte
Nzr06 Ayferu 19 haftalığım şuan bebeişimle 8. Haftadan beri kullanıyorum doktorum ilacı kesebilirsin diyor da sabah bulantım çok diyorum kullanıyorum halen bakalm ne zmn bırakıcaz😌
nuriyedemir Ayferu ben yemek yiyemiyordum geceleri iki tane Alman daha iyi diğer türlü bünye ve bebek zarar görüyormuş canım doktorum söyledi bide iki gece içtikten sonra kesildi benim ki fazla içmemeye gayret göster derim