Nzn_11 Merhaba güzel anneler 9 haftalik hamileyim göbüşleriniz nezaman belli olmaya başladı ben heycanla belli olsun diye bekliyorum 😍
Nzr06 Nzn_11 19+2 günlüğüz göbeğimiz daha çıkmadı çevremdeki insanlar Morelimi çok bozuyor 5. Ayına girecen karnın yok bebeğin zayıf falan diye 😕
annesi_ Benimde 12 haftalıkken koca göbeğim vardı 29 haftalık oldum 9 aylık gibiyim iç karnım darmış hiç sevmedim bu işi keşke geniş olsa iç karnım çok zorlanıyorum 2 ayım kaldı daha ne kadar şişicem acaba merak ediyorum açıkçası 😂😂
Musabnannesi Nzn_11 aynen öyle kendisi sağlıklı olsun kilosu yerinde olsun boşver çıkmasın karnımız aman ne diyelim 😁
Ayku6138 Nzr06 Aman neye bozuyorlarsa karın olsa ne olmasa ne içinde bebek varmı var nefret ediyorum öyle insanlardan 7 aylık hamileyim anca belli olmaya başladı bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyor o 👍
Nzr06 Ayku6138 aynen bünyeden bünyeye öylede insanlar işte sıkıntı yapio doktorumda normal dedi iç karın geniş dedi son aylarda belli olur dedi😌
poyraz_5652_ Nzn_11 benim 25 haftadan sonra belirginleşmeye başladı ama kişiden kişiye de değişiyor bu