Mehtap_93 caninsin90 bana sorarsanız gereksiz 🤣 her dakka o koltuğa gitmez herhalde anne emzirmek için yeri gelir kendi yatağında yeri gelir uzanarak koltukta emzirir bence çokta gerekli değil alanlarda zaten gereklilğinden daha çok bebek odasına bi dekor bi doluluk olsun diye alıyo ☺️
Dilekcnkn caninsin90 Bence gerekli değil canım inan ki şu an herşeye o kadar zam yapıyorlar ki çok şükür durumumuz iyi ama yinede insan ilerisinide düşünmek zorunda yarın ne olacağı belli olmuyor , o yüzden gerçekten gerekli olan şeylere bak veya parayı ayır bunun bezi maması kıyafeti bitmiyor koltukta emzir boşver 😂😂
Parsss caninsin90 ben almadım hıc yerım yok ama brnce ılk başlarda faydası olur sureklı memede bebek ve yaslanmka rahat olmak ıstıycez buda yatakta yada koltukta kucskta bebekle nasıl olur bılemıyorum
sedaa_aa caninsin90 kendi odasında yatıracağınız zaman gece kalkıp emzirirken bi koltuk gerekli oluyor tekli bir koltuk ya da kollu bir sandalye bile atsanız oluyor ama sizin odanızda yatacağı dönem için gerekli değil bence
caninsin90 Bazen geceleri eyer biberondan icirmek zorhnda kalirsam belki lazim olur diye dusundum, ama gun icinde bencede lazim olmaz valla cok kararsiz kaliyorum elim hep gidiyor sonra sepette kaliyor oylece 😂😂