Duyguynrky Burcuoztrkk tuzlu ya da tatlı cinsiyette pek etkili olmuyor. Hatta hiç biri olmuyor. 3 ay deli gibi kustum ay kesin kız dediler oğlum ollcak kardeşimin midesi bile yanmadı kızı oldu 😂 cinsiyetimizi 18.haftada öğrendik o zamana kadar geç gösteriyorsa kesin kız dediler yine oğlan çıktı. Ben yüzük testi yapmıştım bak onda hep oğlandı hiç değişmedi 😁🤣 kalp atışını duyduğumdan beri yüzük hep yuvarlak döndü.
Duyguynrky Ozge11 onunla ilgili 2 şey söyleniyor ama ben annemlerden bildiğime göre yaptım birde şöyle bak sen kendi kalbine koy sağa sola gidiyor eşinin kalbine koy yuvarlak çiziyor 🤷🏼♀️ O yüzden yuvarlak doğru diye düşünüyorum. Ritimle alakalı sanırım bu çizelge
ferahdiba İlk zamanlar portakal karpuz çiğköfte yeşil erik toz biber ekşi tuzlu aşerdüm bulantım çok olmadı. Halsizlik çok oldu. Salatalık da çok yedim sonuç erkek bebek 💙
Burcuoztrkk ferahdiba bende cigköfteye bayılıyorum ya dısardakinlerde bulyon var saglıksız dıye evde kendim yapıYorum inannılmaz güzel oluyor
Deletedmom404 Burcuoztrkk sık tuvalete çıkıyodum halsizlik yorgunluk hat safhadaydı bulantı öğrendikten sonra başlamıştı aşerme konusuna gelince benim gördüğümü canım istiyodu bu aşerme mi bilmiyorum 🤷♀️ 😂 eşimde bende içimize hep erkek bebek doğdu oğlumuz çok şükür kucağımızda şimdi
Ozge11 Deletedmom404 anne neyi hissederse o olurmuş genelde 😍ben de nedendir bilmiyorum hep erkek hissediyorum bakalım bizde durumlar ne olacak 😍
Derya341986 Burcuoztrkk bende kendmi diğer kadınlardan farklı hissetmeye başladım dedimki kesin hamileyim gerçekten de öyle oldu hatta adetim bile gecikmemişti kan tahlili yaptırdığımda. Ben hiç bişey aşermedim ilk üç ay özellikle akşam mide bulantısı ve kusmam çokdu hertürlüsünü yedim tatlı ekşi tuzlu ama daha çok tatlı sonuç 16 dayım erkek dendi .
GokceGenc Bnde hiç aş ermedim ama hafif mide bulantım vardı erik ve salatalık yedim devamlı bide tursu offf halada yiyorum 😊 sonuç erkek 😊
Burcuoztrkk GokceGenc ayy darısı başıma😛 sağlıklı olsun da gönlümden gecen erkek Allah biliyor ya insallah nasip eder😘
Minikannecik Burcuoztrkk Benim göğüslerik cok acidi dokunamiyodum hiç şişti birazda....Sonra ateş basması oldu hemen kendimi banyoya atiyodum o derece heryerim.sicak oluyodu hic oyle bisiy yasamamistim.... Birde kirpiklerim birlesti gozlerim .sulandı...😄😍😂
GlsmKeer Sürekli uykum geliyordu halsiz hissediyordum kendi mi ağrı oluyordu karnımda bi yerime bıçak saplanır gibi ağrılar oluyordu bi kaç defa da bulantım oldu şüphelendim göğüslerim acımaya başladı akıntım da çok fazla olmaya başladı normalde olmazdı ve sonuç test yaptım silik çıktı ertesi gün yine yaptım sabah yine silik çıktı doktora gittik hamileymişim eşimle birbirimize bakıyoruz şaşkınız nasıl mutlu olduk
Ozge11 Duyguynrky doğrudur canım illaki vardır bi açıklaması ama hep yüzde elli elli kiminde tutuyor kiminde tutmuyor ☺️
Yasemiinny Hamilelik belirtim ilk başta kasık ağrısı gece gündüz fark etmeyip bir anda girip çıkan ağrılar daha sonra adet günümün gecikmesiydi 13 haftalık hamileyim 7 inci haftada mide bulantilarim başladı 51 kilodan 47 kiloya düştüm şu an çok olmasa da arada mide bulantim oluyo canım hicbirsey yemek istemiyor sadece severek ve isteyerek yediğim şey yayla çorbası o kadar iyi geliyor ki şu anda 48.5 kiloyum doktorum bebeğin gayet iyi olduğunu söyledi 😍 Doktor yüzde 70 erkek ama değişebilir kesin değil dedi 1 ay sonra tekrar gideceğim bakalım böyle olup ta değişen var mı acaba
Bukett95 Burcuoztrkk kasiklarim da çok ağrı vardı yürürken bile ağrıyordu öyle hissettim hamile olduğumu test yaptım. Asermek değilde hep ekşi bir şeyler yemek istedim bı de karpuz sonuç kız :)
Sezen07 Burcuoztrkk Hiç bir belirtim olmadı rüyam da hamile olduğumu gördüm test yaptim pozitif çıktı sadece 3 gün migde bulantısı oldu 1 kere canım ayva istedi başka hiç asermedim 🧚♀️💐
Pakize13 betulunannesi aynı belirtiler bende var sadece tek sıkıntım mutfak kokusu ondada Kusmak değil boş su çıkartıyorum geçen gittiğimizde cinsiyetimize kız denildi ama içime hep erkek doguyo
betulunannesi Pakize13 bende gebeliğimin doruncu ayindayim sadece iki kere normal şekilde çıkardım onun dışında hep acı su çıkardım dahada çıkarıyorum ama normal çıkarmak daha saglikliymis.
Bukett95 Burcuoztrkk internette kalp atım hızı bebeğin 140 ve altında erkek 160 ve üzeri kız yazıyordu benimki doğru çıktı 160 di cinsiyeti kız doktora gidince kalp atım hızını sor istersen belki fikir olabilir :)
ilkim19 Bukett95 benim ki hep 160 ın üstü çıkıyordu bende kız hissediyordum ama erkek 😊değişiyor o bence ☺️
ilkim19 Burcuoztrkk hamilelik belirtim yoktu adet gecikmesi yaşayınca yaptım testi şimdi 13 haftalığız. Aşırı meyve ve vişne suyu çekiyordu canım bel kasık agrım olmadı sadece göğüs uçlarım biraz koyulaştı şişti ve sabah bulantılarım var oğlumuz olacak inşallah 👶🏻☺️