Zuleyy Alone gece olursa aramam heralde ben 😂 annenizle eşiniz birlikte mi yardımcı oluyorlar odada yani sadece eş yeterli olurmu acaba
Alone Zuleyy kayınvalidem kalmadı ztn yanımda annemler gelene kdr da ben çoktan doğurmuştum 😂 yanımda eşim kaldı yani sadece. O da yetti çok şükür hastane görevlileri de sürekli yardımcı oluyorlar ztn emzirirken fln ebe geliyor gösteriyor yürürken görevliler yardımcı oluyor. Özel ihtiyaçlar için de eşim sağolsun yardımcı olmuştu
Alone Zuleyy kayınvalidem kalmadı ztn yanımda annemler gelene kdr da ben çoktan doğurmuştum 😂 yanımda eşim kaldı yani sadece. O da yetti çok şükür hastane görevlileri de sürekli yardımcı oluyorlar ztn emzirirken fln ebe geliyor gösteriyor yürürken görevliler yardımcı oluyor. Özel ihtiyaçlar için de eşim sağolsun yardımcı olmuştu
Escembir Zuleyy kayınvalidem ve kayınpederim rahmetli oldular. Eşim kardeşleriyle görüşmüyor haklı sebepleri var. Kendi annem bizimle yaşıyor. Bu sebeptendir ki annem gelicek benimle nasipse 😁 2 Tane ablam var şu an onlar Antalya da ben Konyadayım. 18 Ekim planlı sezeryan olacak nasipse belki onlar gelirler doğum için tabi kızım erken gelmek istemez insaallah 😁🌼
Alone Zuleyy cnm tesettürlü olmasan da insan rahat etmek istiyor. Ztn lohusa oluyorsun bebek sürekli emiyor memeler sürekli dışarda oluyor e pijamalarınla rahat rahat uzanıp dinlenmek istiyorsun illaki. O yüzden ne kdr az insan o kdr iyi 😂
_Aysgll_ Zuleyy En güzeli mesafeli olmak zaten boşver 😂 Biz sıkılacagimiza onlar sıkılsin. Ben yaşadığım şeylerden dolayı bı duvar ördüm zaten onu da aşamiyo hiçbiri. İlk bebeğime düşük yaptım ama geçmiş olsuna bile gelmediler. 33 haftaligim bikere olsun arayıp nasılsın diye sormadılar.Esimle sürekli konuşurlar mesela. Ama artık beni aramaya bile çekiniyorlar laf söyliycem diye 🤪 hiç lafımı esirgemem de 🤭 Valla devlet hastanelerinin hepsi şimdi öyle virüsten dolayı. Bide özel oda istiyoduk biz mesela sordum. Zaten virüsten dolayı tüm odalar tek kişilik dedi 😂 ohh mis
Zuleyy _Aysgll_ dogumlar suan baya pahalı özel hastanede bide . İstanbulda devlet hastaneleri baya kalabalık doktorlarıda pek ilgili bulmuyorum açıkçası ama bilemedim
mathildaa _Aysgll_ bi bende var sanıyordum oğullarını zirt pırt arayıp beni aramayan 😅 29 haftalik olduk 10 dk mesafede oturuyorlar daha bir kere bi ihtiyacın var mı demediler, ufak kanamam oldu gecmis olsun diue aramadilsr. Doğunca torunum torunum derler ama.. görürlerse 😏🙃😆
Eflinn57 Zuleyy bana kalsa ölülerine gidip bi sıkım toprak atmam da şuan eşim içinde öyle ama ben yine İNSAN olarak ve bi anne adayı olarak eşime üzülüyorum insanlık..
_Aysgll_ Zuleyy Ha İstanbul’da misin sen. Ben Ankara’dayim önce şehir Hastanesi’ne gidiyodum hiç begenmedim.sonra Ankara üniversite hastanesine gitmeye başladım çok memnunum. Herkes okadar ilgili ki özelden hiç bı farki yok inan. Oyuzden doğumu da orda yapcam. Hastaneden hastaneye de degisiyo tabi ilgi alaka
Bebekgibibiri Valla kuzenimin eşi doğum yaptı o gece kuzenim gececiydi ben son günler diye eşiyle kaldım, doğum başladı sadece eşine haber verdik ve 3ümüz gittik bende şansa bala yani 😂 kız 0 strest doğum yaptı en azından her kafadan bi ses çıkmıyodu. Bebek ne zaman babasının kucağına geldi o zaman aradık aileleri herkes biraz trip atttı ama kızı kimse o halde görmedi. Tercih meselesi tabi ama bence de eşiniz olsun yeter 🤷🏼♀️ Kuzenimin eşi hala daha diyor bidaha doğursam bidaha kimseye haber vermem diye. 😁😁😁
_Aysgll_ mathildaa yok bacım yalnız değilsin ben burdayım 😂. Seninkiler yakın da oturuyorlarmis ha 😂 benimkiler uzakta çok şükür… Bende doğum sonrasını merak ediyorum biliyo musun. Eşime de dedim çocuk doğduktan sonra ararlarsa konuşurum ben onlarla iyi gozlesinler diye 😂Valla benim annem çoğu eşyasını aldı çocuğun bizden çok alışveriş yaptı. Ama onlar bı çöp alıp gondermediler . Ben durur muyum peki hep lafını yapıyorum ayol kendileri malzeme veriyo bana 😂 Eşimde hiç sesini cikartamiyo
Zuleyy _Aysgll_ istanbul kalabalık baya ilgileniceklerini dusunmuyorum o yüzden özel olucak nüyük ihtimalle. Dogurabilsem evde istiyorum ama 😂
Gokce91 Ben Doğuma giderken haber vericem iki tarafa da, ama gelmeyin hastaneye diycem, Doğumdan sonra emzirme falan işini Halledince gelebilirsiniz demeyi düşünüyorum, bir kendime geleyim 😊
_Aysgll_ Zuleyy he doğru orası daha kalabalıktır 🤭 ozaman olabiliyoda özel daha mantıklı. Peki özelde alıyorlar mı ziyaretçi falan? Evde dogurmayi mi istiyon kız anlamadım😂
mathildaa _Aysgll_ hahahahaha 😄 ya dogunca kıymetli olacak simdi torunları bizi çıldırtacaklar bence. Kayinvalide beni görünce göbeğime saldırıyor resmen torunummm oğlusumm diye. 2 aydır bende görüşmek istemiyorum bu aralar dedim esime. Her görüştüğümüzde doğumla ilgili negatif şeyler konuşup korkutuyor beni 😄 ay valla kaşınıyorlar bende dedim esime bak arayıp sordukları yok bebek doğunca zirt pırt gelirse ben evde olmayacağım haberin olsun diye. İyi bari seninkiler uzaktaymis en azindan doguncs bide cok muhatap olmak zorunda kalmazsın
Zuleyy _Aysgll_ hiç bilmiyorum alıyorlar mı. Bide şubatta dogum olucak o zamana degisebilir de. Evet evde dogum aslında cok cazip geliyor bana😂
Annesininbitanesi1 Zuleyy annemle kardeşim bizde kalacaklar o dönemde hiç yanlız bırakmak istemiyorlar bende Yanımda olsunlar istiyorum korkuyorum çünkü
Zuleyy Annesininbitanesi1 bizim evimiz kücğk oldugg icin birileri kalınca baya sıkıntı oluyo yani annem kalıcak doğumdan sonra ama maaile kalamazlar bunalırım ev kücücük