melegim_ve_ben İyi akşamlar arkadaşlar.Kan sulandırıcı kullanıp planlı sezeryan günü alan arkadaşlar sezeryan öncesi iğnenizi ne zaman bırakmanızı söyledi dr unuz?
Mariposaa melegim_ve_ben 12 saat öncesinde bırakman yeteri demişti henuz doğumum olmadı ama bu soruyu bende sormuştum.
melegim_ve_ben Mariposaa Çok teşekkür ederim canım.Pazartesi son kontrol muhtemelen salı bıraktırır.Carsamba sezeryan günümüz 😍 Günde iki kere vuruluyorum bir de
Mariposaa melegim_ve_ben Allah yardımcın olsun sağlıkla sıhhatle kavuşun yavrunuza muhtemelen benim de bu hafta sezaryen planlanacak pazartesi kontrol ☺️ igneyi ben günde 1 kullanıyorum çok yakıyor ya beter birseymis . Doğumdan sonra kurtulucaz insallah ☺️
melegim_ve_ben Mariposaa Aminnn canım. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz🤲😍 Artık beze,morarma,yanma hepsi normalleşti vücudumda iğne yüzünden🤭 Az kaldı neyse ki.
44yagmur Habibe7 her sezeryan olan kullanıyor mu bu iğneyi yoksa sizin sağlık durumunuzla ilgili birşey mi
merveomg 44yagmur evet bende çok merak ettim doktorum banada sezeryan dedi 36. Haftadayim henüz bahsetmedi böyle bı iğneden
melegim_ve_ben 44yagmur Hamilelik süresince kan pıhtılaşması olan ve bebege kan akışında sorun olan anneler (çok fazla düşüğü ve olumsuz sonuclanana gebeligi olan anne adaylari,tup bebek tedavisi gören anne adaylarinin cogu)kullanıyor canım.Herkes kullanmıyor.
melegim_ve_ben merveomg Hamilelik süresince kan pıhtılaşması olan ve bebege kan akışında sorun olan anneler (çok fazla düşüğü ve olumsuz sonuclanana gebeligi olan anne adaylari,tup bebek tedavisi gören anne adaylarinin cogu)kullanıyor canım.