Gaye_clk13 Merhabalar 11+5 günlük hamileyim sabahları uyandigimda kilom olmuyor fazla mesela 59 ile uyuyorsam sabah uyandığımda 57.5 falan oluyor korkuyorum göbeğim çok az şişiyor sabah uyaniyorim dümdüz 🙄
Dilara0638 Gaye_clk13 o haftalarda bulantı vs yaşıyorsan kilo vermen çok normal ben ilk 4 ay 7 kilo verdim 8.aydayım daha başladığım kiloma yeni döndüm göbekte zaten 4-5 aylık olunca çıkıyor benim 7de çıkmaya başladı
hayalmoms Gaye_clk13 benim 21+5 haftalık ve toplam 3 kilo aldım. Bebişin kilosu haftasına göre iyiyse sıkıntı yok zaten doktor söyler.
Dilara0638 Gaye_clk13 bebişe bakacaksın o zaman sen o kilo alıyorsa yeterli besleniyorsundur kendin almasanda olur😊
Gaye_clk13 Dilara0638 insallh o alsinda vallh korkuyorum artık hareket etsin 🙏🏻😂bn burdayım desin tedirginlik hiç güzel degil😂😂
Dilara0638 Gaye_clk13 önce öyle düşünüyorsun sonra hareket ettikten sonra da acaba azmı hareket etti acaba iyimi diye düşünüyorsun annelik böyle işte daha karnımızdayken başlıyoruz düşünmeye tedirgin olmaya 😊
caganin_annesi Bende 79 kiloyla hamile kaldım ve korkuyordum 100lere çıkarım diye şu an üç aylık hamileyim 74 kiloyum. Hiç kusma olmadı ama yemekten tiksinme oldu yiyemedigim için öyle. Yine de kuvvetli besinlerden yemeye çalışıyorum.
Gaye_clk13 Dilara0638 Bunada çok şükür o duyguyu yaşamak bile güzel dünyanın en güzel duygusu anne olmak onu hissetmek rabbim olmayan herkese nasıb etsin insallj 🙏🏻