blackberry118 Cok kullanisliydi hayatimiz kolaylastirdi dediginiz urunler varsa ogrenmek isterim. Bebek alisverisine baslayacagim yakinda:)
Minigininannesi blackberry118 alt açma bezleri var kullan at onlardan almalısınız kesinlikle bakim örtüsü olarak geçiyor altını değiştirirken bianda yapabiliyor sağ sol kirlenmiyo😊
Senasehr blackberry118 Müslin bez , kullan at alt açma , oyun halısı , kanguru ya da onun benzeri taşıma aracı, destek minderi
mucizemizibekliyoruzz Nisanurr emzik zararlıymış bebek için zaten tokluk hissi yarattığı için gereksizmiş bebek her istedğinde emmesi gerekiyormuş doktorum yalancı meme neden vereceksin ki dedi emzik yani. Emzireceksin gerçeği varken seni emecek dedi
Nisanurr mucizemizibekliyoruzz ama canım tamam doktorun doğru demişte her istediğinde meme koyuyorum o yüzden sürekli çok yemiş oluyor ve kusuyor bende doyduğundan emin olduktan sonra hala aranıyorsa mecbur veriyorum
yasminyasmin Henüz bebeğim olmadığı için fikir beyan etmem doğru değil yalnız emzirme yastığı da denilen yastıklar kaç aydır kurtarıcım. Bacaklarımın arasına onu koymadan rahat edemiyorum.