Nazlis1 Ne zaman hissedeceğim . En son 1 hafta önce muayenem vardı gayet iyiyiz çok şükür ama hissetmeyince tedirgin oluyorum . Ne zaman hissedeceğim ?
Defne74 Nazlis1 bende 17 ye girdim hiç bişi hissetmiyorum sabırsızlıkla bekliyorum kıpırdama günlerini 😊😊
ayse12211 Bende 23 haftalık hamileyim ilk hareketini 21. Haftada hissetmiştim. Ama dört üç gündür hiçbir şey hissetmiyorum 😕
prensesannesiiiiii ayse12211 ben 19da hissettim 23 olduk ilk defa bugün bir iki bişey oldu oda bebek mi emin değilim hergün kıoırdardı acaba normal mi ya🤭
Banuka Ben 17 küsürde hissettim fakat düzensiz oluyor, 20. Haftadan itibaren hissedeceksinizdir zaten bebek içerde kıpır kıpır ama biz sadece güçlü hareketleri hissedebiliyoruz😁
ayse12211 prensesannesiiiiii bilmiyorum ben çok korkuyorum. Yarında birşey hissetmezsem acile gidecem 😕
Mucizembenim Nazlis1 benim 2. Gebeliğim 17. Haftamda hissetmiştim sizde yavaş yavaş hissedersiniz kızlar acele etmeyin sonra uyutmıcak yaramazlar tekmelerden 😀
prensesannesiiiiii ayse12211 canım stres iyi değil bu haftalarda hareketleri düzensiz oluyormuş zaten inşallah bebişlerimiz iyidir valla bende bugün hisetmeyince ağlicaktım 🥺🥺🥺anne olmak ne kadar zor 😔
ayse12211 prensesannesiiiiii şimdiden bi şey mi oldu diye korkar olduk 🤭 gün geçtikçe annemi daha iyi anlıyorum 😢
prensesannesiiiiii ayse12211 aynen valla dünyaya gelene kadar 9 doğurtur bize kuzcuklar ay sağ salim dünyaya gelsinler bütün bebekler Rabbım kimseye evlat acısı yaşatmasın tek duam bu 🤲🤲
yaseminan Nazlis1 20-21 de hissedersin canım ben ilk çocuğumu 21 haftalık, ikinciyi 20 haftalık hissettim