Anniii Kdrrelk Amaan millet az alsan konuşur çok alsan konuşur milleti memnun edemezsin hiç takma canım
Anniii Gamzeaydogan İlk hamilelik öyle oluyor sanırım ya bende ne kadar dikkat edersem edeyim kilo alıyordum doktorum hep söyleniyordu ama yapacak bişey yok doğumdan sonra zayıflarım diye düşündüm hep kafamda öyle de oldu gerçekten zaten doğumda 7 8 kilo gidiyor eve geldiğinde minimum 6 kilo vermiş olarak dönüyorsun o yüzden takma kafana normalde olsa sezaryan da olsa doğru beslenmeyle kilolar veriliyo tekrar çıtır bir anne oluyorsun 😂
Anniii Guney16_Enes21 Aynen takma kafana canım emzirirken gerçekten doğru beslenirsen çok iyi kilo veriliyor emzirmeyi iyi değerlendirmek lazım ben 19 ay emzirdim ,😂
Ozlem14 Anniii ne kadar güzel bizlerde hemen veririz inşallah. 32+4 um 56 kiloyla hamile kaldım şu an 70 kiloyum.
Hdiska Anniii ben ilk bebeğimde 50 ile hamile kalıp 70le doğuma gittim hiç kilo vermeden bu ikinci bebeğimde 63 le hamile kaldım ve 60 a düştüm 15 haftaligim hala almadım
zeynepemiromer Anniii bana aşırı geliyor canım ama olsun birşey olmaz kilo bu alınır verilir bebisler sağlıkla gelsin o bize yeter 🤗
Secil26 Anniii sağol canım bebek sağlıklı olsun yeterki gerisi önemli değil kilo bu alınırda verilirde ♥️
DenizveKumsal Anniii 1.70 boy 55 kg ile hamile kaldım tığ gibiydim 👌 şuanda +27 kg aldım maalesef 😒😒😒 82 kg 😭ama benim yapım böle heralde. Denize hamileykende +30kg ile doğuma girmiştim 2 ayda 55 e geri dönmüştüm hiç bişey yapmadan 😊
2801 Anniii Anniii 52 kilo ile hamile kaldım 38 haftalığız şu an 13 kilo aldım bu arada 24.haftaya kadar hic kilo almamıştım