teletabi Anniii ilk gebeliğimde 51 civarı kalmıştım. 53.430 ile doğuma girdim. Şuan ikinciye hamileyim 15 haftalık olucaz bu gece. 42 ile kaldım daha almadım bakalım
Anniii Defne74 Doktorun bişey demediyse bişey olmaz canım hamilelik boyunca 4 kilo alanı biliyorum ben bebeğimde gayet sağlıklı
Mom3834 Anniii 16. Haftaya kadar bulantım oldu 4 kilo vermiştim ama sonrasında geçti. Bilmiyorum genetik sanırım halbuki istediğim her şeyi de yiyorum. O 4 kilonun 3 ü de suan bebegin agırlıgı olarak döndü :) 62 ile kalmıştım 61 im suan.
Merveelisa Anniii ya ben bekarken de zayiftim evlenince alırsın dediler evlendim almadım çocuk olunca alırsın dediler bir tane yaptm onda da aldığımı verdim daha ne yapayım 🤣🤣
Bebegim000 Tam 52 ile kaldım, 21 haftalığım 55 kilo gibi çıkıyorum bi iki haftada ani kilo aldım ben canım
blueberyy00 Anniii 56 kilo ile hamile kaldım 51 e düştüm 13 haftaligiz 1 kilo almism sadece 52 olmuşum oda son bir haftadır miydeme adam akilli bisy giriyor
Esrakly Anniii ay benimde ilk gebelik zayıflarım diye kiloyu takmıyorum sizin yorumunuz destek gibi geldi 😂😂 33+ 1 haftalığım 53 kilo ile başladığım bu maratonun 67 kilosundayım ☺️ Sanırım devamı gelecek 🤷♀️
ruveyda98 Anniii burdaki tüm anneler ezberledi beni artık 53 le hamile kaldım 83le doğuma gittim 😂 60 kiloya düştüğümde tekrar hamile kaldım🤣