Mercimegim4 Değerim 4.0 çıktı demir ilacı kullanıyorum ama fayda etmemiş sanırım. Bu durumu yaşayan var mı? Demir takviyesi falan mı oldu
Sogancik Mercimegim4 Canım pek anlamam ama benim gebeliğin başındaki değere baktım şimdi. Ferritin referans aralığı 4-204 yazıyor, benim 59 çıkmış. Şimdi senin 4 çok düşük geldi bana. Bilmiyorum belki ferritinde düşük değer isteniyordur 🤷
tugbao Mercimegim4 ferittin vucudun depoladigi demir. bende de var ayni durum. normal demir degerin dusuk degilse takilma. dahiliye doktorum boyle demisti 😊
Aslisila Mercimegim4 benim yıllardır öyle Demir ilacı da istifra ettiriyor. O yüzden çekirdekli siyah üzüm sadece yediğim
Ayssunn Mercimegim4 hamile kalmadan önce benim 3.3dü doktor nasıl utanabiliyorsun da işe gidiyorsun diyordu 😂 hamile kaldım demir ilacı kullanıyordum şimdi 9 olmuş ama hala düşük diyor devam ettiriyor demir ilaçlarına 😂
Mercimegim4 Sogancik 27 haftalığım canım referans aralığı 10-120 yazıyor. Değerlere göre aşırı düşük de korktum şimdi sabah doktorumla görüşeceğim ama nette erken doğuma falan sebep diyor 😔🙄
Sogancik Mercimegim4 korkma canım. Yarın doktor en doğrusunu der sana zaten. keşke Google da hic araştırma yapmasak. Sırf stres.
Sogancik Mercimegim4 Bu da biraz düşük çıkmış. Hapini günde 2 ye çıkarır. Doğuma yakın yukselmezse kan takviyesi yapılıp yükseltiyorlar. Kırmızı et güzel yükseltiyormus. Keşke ucuz olsaydı 🙄
Iby Mercimegim4 benimde hemoglobinim 11, 9 aylik olduk hala degerimi artiramadim ilac dozumu 2 ye cikarmamiza ragmen doguma da cok az kaldi stress oluyorum neden yukselmiyor diye. Demir ilaclarinda midemi mahfediyor birde tam ise yaramiyor
Mercimegim4 Sogancik hamilelikte en tiksindiğim şey et ve tavuk oldu eskiden çok yerdim şimdi yiyemiyorum da. Dediğin gibi pahalı da. Yarın ola hayrola diyim:(
Aslisila Mercimegim4 merak etme doğumda takılan serumlarla destek alıyorsun zaten yıllardır Demir eksikliği anemisiyle yaşıyorum Demir alsam da vücudumdaki Demir bağlama kapasitesi düşük o yüzden hep öyle birşey olmuyor yani
Edaylmzz Mercimegim4 benim hamileliğimin başından beri 3 4 arası doktorum hemoglobin düşmediği sürece sorun olmaz diyor