Kyatugce Merhaba kimyasal gecırdım ben beta hcgm 20nın altına düştü ama tekrar gebelık düşünüyorum korunmuyorum boyle bır durumda hamıle kalan var mı tekrardan ?
Briahll Kyatugce kimyasaldan sonra 1 ay korundum korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra bu hafta hamile olduğumu öğrendim canım .
Birgul Kyatugce ben kimyasaldan sonra ki ay hemen kaldım çok şükür hatta 12 değerle öğrendim doktor yeniden kimyasal olabilir dedi ama sağlıklı arttı inşallah sizde hemen kalırsınız💜🙏🏻
Birgul Kyatugce bi kere beta baktırdım 20 çıktı sabah adet oldum sonrada baktırmadım daha. O ay da hamile kaldım.
Kyatugce Birgul benım çok yavaş düşüyor ya anlamadım adet oldum zaten en son salı günü 40 olmustu daha tekrar baktırmadım
Kyatugce Birgul canım bırsey sorucam benım hala az az kanama var ama korunmuyorum nasıl anlıcam yumurtlama gününü
Birgul Kyatugce şimdi kanama olduğu için yumurtlama kanama bitmeden olur mu bilemicem, ama onu anlamak için ovulasyon testi deneyebilirsin garanti olur.
Kyatugce FatmaNur_ kanamamız oluyor muydu benım az az oluyor ama korunmuyorum hamıle kalır mıyım yıne sence ?