Kerem_mom Merhaba ikisinden birini almayı düşünüyorum. Alıp memnun kaldığınız en çok hangisi yorumlara bekliyorum ❤️
Rabiakoksal Kerem_mom denemediğim krem kalmamıştı ama çareyi gümüş kapamta buldum. Kesinlikle gümüş kapak almalısınız kremlere boşuna para harcamaya değmez
[silindi] Kerem_mom merhaba ben gümüş kapak aldım ilk dört beş gün kullandım ama yara sızı acı olmadığı için emzirirken bıraktım. Hemşiremiz bize anne sütü sıkıp sür emzirme öncesi ve sonrası demişti öyle yaptım ama bende hiç sıkıntı olmadığı için hiç bir şeye ihtiyaç olmadı. İsterseniz siz de bekleyin duruma göre alırsınız. Ben gümüş kapağı boşuna almış oldum.
blue5 Kerem_mom ben dogum cantama lansinoh krem ve gumus kapak(925 ayar) dikkatimden kacmis ayari dusuk olani almisim. Gumus kapak hic isime yaramadi. Üstelik ici karardi pas gibi oldu. Krem iyi geldi bana da. Tamamen kisiyle alakali sanirim. Ama her turlu gogus yara oluyor maalesef:(
Oykuaygun Kerem_mom garmaston pomad kullandım çok faydasını gördüm, 3-4 kullanımda yaraları geçirdi. Yıkamana da gerek kalmıyor :)
AysenurYumak Bende merak ediyorum bekliyim ama bir arkadaşım gümüş kapak almıştı ve çok rahatladığını söylemişti
Elifffi AysenurYumak kesinlikle gümüş kapak tavsiye ederim daha 43 günlük anneyim doğumdan itibaren her an kullanıyorum hiçbir krem rahatlatmıyor bu kadar ve bana krem çok uğraştırıcı geliyor sürüp her emzirmede yıkamak. Ayrıca ilk günler meme uçları çok hassas oluyor kıyafetinize bile deyse canınız yanıyor gümüş kapak sürtünmeyi engellediği içinde acıyı önlüyor ve iyileştiriyor
Petyynut Ben de bunu merak ediyorum Lansinoh kremin yorumlarına baktım çok memnun kalan var başka bir şeye gerek bile kalmadı yazan var öyle olunca kafam karıştı gümüş kapağa o kadar para vermeye gerek yok mu acaba dedim
Rabiakoksal Petyynut lansinoh kremle gümüş kapağın arasında çok bşr fark yok ve gümüş kapak tükenmeyen bir şey
Gulceefe-00 Rabiakoksal pekinhangi marka gümüş kapak almıştınız? Piyasada malum bir sürü marka var insan hangisini alacağını şaşırıyor.
Elifffi dakpinar- benim için yeterli oldu küçücük kreme 170 lira para verdim 3 defa kullandım bir faydasıda olmadı bıraktım şuan gümüş kapağı sadece duşta çıkarıyorum haricinde hep takılu hem pratik hemde çok rahatlatıyor yara olmasını engelliyor vazgeçilmezim oldu
Rabiakoksal Gulceefe-00 silverbell 999 ayar olanını almıştım. Trendeyoldan en çok satılanını tercih etmiştim o zaman