Mermaiddd Gamzekvr bende batıkenttekine gidiyorum henüz ameliyathane ve odalara bakamadım ama merak ediyorum.Fiyatlar biraz fazla eksikleride var hastanenin ama artık orada başladım 30 .haftaya giricem.
Lulikli Gamzekvr henüz doğum yapmadım ama oraya gidiyorum 😊 bu ay içinde arkadaşım orada doğum yapıcak ondan bilgileri alacağım inşallah 🤲🏻
EsinEmirEdiz Bende bekleyeyim ben bugün görüştüm doğum için sezeryan doğum 5750 normal doğum 5000 dediler odalarına da baktım gazyet güzel ve ilgililerdi
EsinEmirEdiz Gamzekvr doktorunuz kim ben Yusuf Öztürk’e gidiyordum bugün öğrendim ayrılmış ordan şimdi 36 haftaligim şaşırdım kime gidicem
Mermaiddd EsinEmirEdiz bende Yusuf beye gidiyordum iyi bir doktordu geçen hafta ayrılmış üzüldüm.Anlayisli bir doktordu.Şimdi Abdurrahman beye geçtim oda alanında iyi diyorlar fakat sert biri telefonla arayıp soru sormaya izin vermiyor direk gitmek gerekiyormuş öyle dedi.bakalim nasıl olacak.
Gamzekvr Ben kesinlikle tavsiye ederim. Herşeyle çok güzel ilgileniyor. Her soruya sabırla ve guleryuzle cevap veriyor, çok tatlı ve nayif bir bayan ☺️ ayrıca kötü bir durum olduğu zaman seni sabırla teselli ediyor EsinEmirEdiz
Mermaiddd minikayak2-6 ben doğum için değil başka bişey için gitmiştim oda iyi gidenlerde memnun kalıyorlar.