KbraBykacar Bugun bebeğim haraket etmiyor endişeleniyorum çok sert olmayan bir iki tekme hissettim sabahtan beri sadece normalde çok vurması gerekti hele şu saatlerde
Tbberk KbraBykacar stres yapip aklini oraya verme. Kac haftaliksin. Biseylerle ugrastysan hissetmemissindir. Uzanip dinlen. 3 gun hic hareket etmezse gelin diyor doktorlar
Sonay KbraBykacar cnm az olsada hareket ediyorsa sorun yoktur çikolata ye yada canın istedi bişeyi ye sola yat korkma
Hndzya Ama küçük bi parça yemeninde zararı olmaz. Unutma stres de şekeri yükseltir. Hareketleri hissetmediğin için stres yapıyorsun. Çikolata yiyip hareketlerini hissedersen daha iyi olur 🤗
KbraBykacar Tbberk 22haftalıgım canım bugun hareket etti ama diğer günlere nazaran daha azlaştı neden olabilir acaba ??
Tbberk KbraBykacar yorulmussundur belki bide duzenli olmuyor o haftalarda hareketleri cnm. Banada oluyordu gece uyandigimda bi bakiyodum o zmn hareket ediyor. Muz ye sut ic
Deletedmom9885 KbraBykacar bende 23 haftadayim banada oluyo bazen çok güçlü hissediyorum tekmelerini bazen hiç hissetmiyorum ama korkacak birşey yok dedikleri gibi düzensiz oluyormuş
KbraBykacar Deletedmom9885 yani bazen hiç vurmadıgı zamanlar oluyomu yada daha seyrek vurdugu zamanlar bazen öle oluyo masallah ama böle olunca tedirgin oldum😏
Deletedmom9885 KbraBykacar oluyo canım evet. Korkuyo insan acaba bişey mi oldu diye hemen karnimi tutuyorum sesleniyorum falan tepki versin diye ama dedigim gibi bazende çok hareketli oluyo birazcık alıştım galiba hemen panik olmuyorum en azindan bu hafta