prensesannesiiiii Kader_180 Serpilbb ben gebeliğimin başından beri hıc korunmadım hep korunmasız oldu doktorda bi sorun yoksa ılıskıyı yasaklamıyorm dedi inşallah bende sizin gibi olurum doğumda eşim şimdi korkuyoru birşey olcak diye son zamanlarda yapmıyoruz anlatmaya calısıyorm iyi geliyormus diye bide bişe olur diyo uzak duruyor🙄
Serpilbb prensesannesiiiii birşey olmuyor canım ama haftanıza bağlı 36 dan önceki haftalardaysanız korunabilirsiniz nolur ne olmaz 36 sonrası korunmayabilirsiniz
miamia86_ Serpilbb Biz de başından beri yaşıyoruz hiç riskimiz olmadığı için. Hatta 36 haftalıkken yumuşama ve açılma var her an doğum olabilir dedi. Hala ilişkiye devam etmemize rağmen 39+6 olduk ama doğum belirtisi yok. P.tesi kontrolüm var yine 40+1 oluyorum, bakalım doktor ne diyecek. Açılmaya falan bakarlar mı bilmiyorum.
Aziiii NKG 40+6 dayım bende, herhangi birşey yok, artık insanların sormasından yoruldum, yoksa uzaması sıkıntı değilde
miamia86_ Aziiii zaten insanı en çok yoran etraftakilerin lafları. İllaki bir şeyler söylemek zorunda hissediyorlar kendilerini. Her gün telefon mesaj sıkıldım ben de. Benim de p.tesi 40+1 oluyor. Bekliyorum ne zaman isterse sağlıkla gelsin başka çaremiz yok zaten beklemekten.
Zeynep69 Aziiii birbirimize dua edelim bende çok yoruldum artık herkes sürekli sorup duruyor kaç gündür de psikolojik olarak iyi hissetmiyorum
miamia86_ Serpilbb 2 cm di. Bebek kanala girmemiş dedi. Ama daha sonraki haftalar hiç açılmaya falan bakmadı. Nst ye giriyorum her gittiğimde her şey yolunda. Normal doğum planlıyoruz doktorumla başından beri. Ara ara sancılar oluyor tabi ama gelen giden yok 😬 akıntılar da koyu geliyor bazen.
Serpilbb miamia86_ anladım canım benim 35. Haftada nst normaldi 37 de gittim nstde 100 lerde sancı çıkınca açılmaya bakıldı 5 cm görünce yatış verdiler nişanımda o muayenede gelmişti. Siz bol bol yürüyün merdiven çıkın kegel egzersizi yapın inşallah kendi sancınız gelir güzelce alırsınız bebeğinizi kucağınıza 😊
prensesannesiiiii miamia86_ benımde 1 cm acılmam varmıs akıntılarım değişiyor bazen beyaz bazen şeffaf oluyor adet sancısı vuruyor geçiyor belim felak ağrıyor doğum ne zaman olur acaba beklemek cok stresli🙄😬
Mucizebebekk busee3 benimde erkek gelmeye niyetlerinyok vala bgun bi akıntı geldi ama nişanmı bilmiyorum hafif kahve tonların iki kere geldi az bişeydi anlamadım da nişan gelince ne kadar süre sonra doğum oluyo ki
busee3 Mucizebebekk Benim de geçen gece çok yoğun bir şekilde geldi ama sarımsıydi kan vs yoktu. Valla değişiyormuş nişan geldikten sonra 1 haftada sürebilir 2 haftada diyorlar
Meliskam Serpilbb kaç haftadan baslamak gerek iliskiye ? Araliksizmi olmasi lazim ve korunarakmi yoksa korunmadanmi ?
Serpilbb Meliskam canım biz başından beri korunmadık hamilelik öncesindeki gibi devam etti ilişkimiz 2 3 günde bir falandı sanırım inan hatırlamıyorum onu dışında kefel egzersizide yapabilirsiniz
Kaderx Aygum cnm bel kasık ağrım var. Bugün çöktü . İlk defa belimin içinden rahime bir anda cizzz diye bir sancı girdi yok oldu o neydi ya korktum. Saliselikti. İnslh sancı deqildir o. Bir kere oldu da olmadı. İnslh o deqildir sancı ya
Meliskam Serpilbb korunmasiz iliski derken yani spermi vajinayami dokuyordu taa basindan ? 😁 ben korunmasiz iliski bunu anliyorum belki oyle degildir