Zamanlagelen Hepiniz gibi bende ne zaman doguracagim,dogumum nasil olacak yapabilecek miyim annelige alisabilecek miyim diye diye 39 haftaya kadar geldim kah habire birsey olacak korkusuyla yasadim kah bir an once dogsa da sevsem arzusuyla :) 39 haftada doktor seker kaynakli suni sanciyla dogumumu baslatmak istedi bense kendi sancimi beklemek istedigimi soyledim ve cati muaynesi oldum cati muaynesinden sonra nisanim geldi bir gun sonrada annem ve teyzem bizdeydi sarma sardik yemek felan yaptim onlar pazara gitti esimle ben evde yalnizdim birden suyum geldi hemen onlari aradim suyum geldi yetisin diye onlarda pazari yapip hemen geldiler hastane 10 dklik mesafedeydi bavulumuzu aldik ciktik muayne oldum 3 cm acikligim varmis bana smdi odana git 3 saatte bir nst gel dediler ben odama gittim ama duramiyorum habire ter basiyor sancilar geliyor yemenimle terimi siliyorum surekli tuvalete girip cikiyorum annem kizim tuvalete doguracaksin diyor ama tuvalete oturmak rahatlatiyor o ara derken sancilar artiyor 3 saat gecmedi ama ben tekrar gittim nst girdim nstde sancilarim 100lere cikiyor ama o ara tekrar acikligima bakmadilar beni gerisin geri gonderdiler bir de sabah gel artik gelmene gerek yok diyorlar neyse ben o ara tekrar odama geldim surekli kalcami saga sola salliyorum yuruyorum ama en son anneme anne duramiyorum dedim kalcamda bi baski hissediyorum buyuk tuvaletm varms gibi geliyor neyse geri iceri girdim ben acikligima baktilar 8 cm olmus hemen beni ikindirmaya basladilar bir yandan da bagirip cagirmadan dogum oluyormus vs diyorlar bir yarim saat ikindim kesme kesme diyor doktor ama nefesim yetmiyor derken derken artik doguma aliyoruz seni dediler hemen onlugu giydim ciktim catala 2 3 kez ikindim ve oglumun o guzel sesi:) onu gotrduler benide dikmeye basladilar cok diksim yokmus doktor ole soledi cok guzel de dogumun oldu herkese anlatirsin felan dediler cunku onlara kalsa sabah 8de suni sanci vereceklerdi bense sabah 6.20 de kendi sancimla dogurdum sedyeden kalkinca biraz oglumu bekledim onu giydirdiler yanima getirdiler tabi ben salya sumuk:)oglumda bana bir gulucuk atti kapidan ciktik ben agliyorum esim annrm kaynanam beni bekliyorlar cok guzeldi hersey sukur sutumde geldi oglumda iyi uykusuzluk yoruyor o da cabasi ama Allahima sukurler olsun ki bu mucizeyi bize yasatti Allah kimseyi evlat hasretiyle sinamasin isteyen herkese yasatsin :) bizim hikayemizde boyle bu arada dipnot Ankara uni Cebeci tip fakultesinde dogurdum oraya gidip aklinda soru isareti olanlar olursa ben memnun kaldim insallah sizde kalirsiniz herkese hayirli dogumlar:) Annelik bambaska bir duyguymus evlat kokusu cennet kokusuymus :)))))