Chilekkiz Tutumluanne den ikinci el baksanıza kızlar yıkayıp yepyeni kullanın aynı paraya hem baston hem travel alırsınız
Melikesiiiiii Pinkmom ben daha kullanmadım ama ablam kullandı tek başına çok rahat kullanımı videolarını izleyin isterseniz 🤗
EsraKaraku Kızlar lütfen takip edin 🙏🏻☺️Desteklerinizi bekliyorum ☺️ Kullanıcı adı; hamile_annelerin_gunlugu
TuEy Pinkmom o zaman 2 yaşına kadar travel sistem 2 yaşından sonra bi tane baston aliriz zaten baston arabalar ucuz oluyor 100 tl felan burda 😂
Seymamurduk Pinkmom o hiç belli olmuyor ya benim oğlumda ne bebekken ne 2 yasına kadar binmedi illa ki kucakta taşıttı kendini 9 aylık yürümesine rağmen yürümekte istemedi bebek kucağımda elimde araba çok zorlandım şimdi 4 yasına girecek elinden gelse bakkala giderken bile binmek istiyor Awm yada uzak yürüme mesafelerinde kesinlikle arabasız çıkamıyoruz 🤷♀️ Başta kullanmadık ama şimdi de indiremiyorum.
Yas35 Pinkmom ben de aynı şeyi düşünmüştüm ama puset ve baston arabanın fiyatı bebek arabasıyla aynı oluyor. Travel sistemler bence bebeğin kpnforunj sağlıyor. Bi alışveriş merkezine bile gitseniz bebeği pusetle taşımak çok ağır olur. Puset zaten en az 10 kilo çocuk da 3 kilo olsa tek elle puseti taşımak zor olacaktır. Satıcı bize öyle gdemişti. Biz de travel sistem aldık
Pinkmom Yas35 Gayet hafifleride var ama bebek kilo aldıkça taşımak zor olacak tabi onuda düşünmüyo değilim.Arkadaşların tavsiye ve tecrübeleri üzerine sanırım hem travel hem baston özellikle bir araba alıcam🙄
Glmsr Pinkmom canım bende günlerdir bunu düşünüyor ve araştırıyordum aynen dediğin gibi yorumlar aliyordm hep ama sadece pusette elde taşınmaz diye düşündük ve joie brisk baston aldk ve puset aldk pusette joie marka onu takılıyor toplam 900 oldu 😊👍🏼
Pinkmom Glmsr Bende aynı sonuca bağladım sonunda🙈 hem travel hem baston puset özellikli bir araba olmak en mantıklısı sanırım. Pratikliğinden memnun musun? Mesela tek elle açıp kapatılabiliyo mu?
Glmsr Pinkmom evet canm tek elle açılıp kapanıyor ve kapanınca az yer kaplıyor ince uzun bişey kalıyor bende henüz bebekle kullanmadım tabiki ama şimdilik gayet memnunum
Yas35 Pinkmom denemedim. Evde yer yok diye zaten almak istememiştim. Sadece puseti bıraktık. Digerlerini kaldırdık.
nohutlar Hatice3 yaaa bende ikiz gebeyim o arabalar 2li de kullanılıyormuş gidip görmedim henüz merak ediyorum puseti de beraberinde mi satılıyor?
nohutlar Hatice3 2.si aparatla ekleniyormuş yanına ister tek tek ister 2li kullanılıyormuş.teşekkürler😊