esmer3 Denal inanır mısınıx bu sorumdan sonra pıt pıt atmaya başladı içimde bi şey sanırım bebeğin hareketleri😂😂
Mervexxx esmer3 ben 23 e kadar hiç hissetmedim hareketlerini 23 ten sonra maraton basladı simdi 31 iz hiç durmuyor sagolsun 😅
esmer3 Mervexxx yaa dün bu soruyu sorduktan sonra pıt pıt bi şeyler hissetmeye başladım bebek sanırım 😂😂
Hilalyrdkl esmer3 bende üzülüyordum senin gibi hissetmiyorum diye . Tam 20. Hafta da hareketleri hissetmeye başladım ve ondan sonra hiç durmadı . Endişelenme bence bir sorun yok 🥰
esmer3 Hilalyrdkl ahah ben de dünden beri karnımı dinliyorum sanırım pıt pıt ediyor bebektir diye düşünüyorum 😂😂
Hilalyrdkl esmer3 bu haftalar insan ufak bişeyler hissediyor ama emin olamıyor tam olarak . Net olarak tamam bu bebeğim dediğin hareketler 20. Hafta ve devamı . İnsan hamile olduğunu anca anlıyor 🥰😂
Ouzc esmer3 doktorum 20. Haftadan sonra hissedersin demişti. Yemek yiyip uzaninca daha rahat hissediliyor.
Gokce91 Önceden ağlardım neden hareket etmiyor diye, sürekli dürterdim, şimdi yerinde durmuyor, kendimi sallıyorum uyur belki diye 😅😅😅 aman hareket etsin de, etmemesi çok kötü