zeeynepp19 Hanımlar 20. Haftaya giriyorum bebiş gerçekten çok hareketli pıt pıt sürekli hareket halinde. Herkes hareketsiz olunca yazıyor ama bende cok hareketli olmasından korkuyorum bişeyden rahatsız mı oluyor gibisine sizce normal mi
MiniMiniKus zeeynepp19 27 haftalığım hissetmeye basladıgımdan beri aşırı hareketli Yürüyor da olsam yorgunda olsam aç da olsam hiç fark etmiyor hep oynuyor Rahat ki hareket ediyor Olumsuz bi durum değil yani için rahat olsun
ahsenkdnz zeeynepp19 hic korkutmayın kendinizi benim doktorum her muane de soruyor hareketi nasıl bizimkide hiç durmaz zaten doktor diyor hareketli bebek iyidir diye
Bebiscann zeeynepp19 tam tersi çok sağlıklı olduğunu gösterir canım, suyu tam ve iyi beslendiğini gösterir, birde erkek sanırım benim iki oğlum çok aşırı oynuyordu kızım hareketsizdi ondan sordum Rabbim size bağışlasın inşallah 🤲🤲
MiniMiniKus zeeynepp19 İçiniz rahat olsun bi sorun oldugu için hareket etmiyor rahat oldugu için ediyor
Sara_4747 Benimkide öyle maşallah ama iyi hareketli bebek iyi diyorlar bilmiyorum ki artık inşallah sağlıkla doğsun lar 🙏☺️