Ezcez Kızlar daha yeni öğrendik erkek dedi doktorumuz hep kız hissediyorduk kız isimleri bile bulmuştuk şimdi erkek olunca kaldık öyle daha 16 haftalığız erken ama şimdiden isim arıyorum bebeklerinizin ismi nedir ne koyabilirim bende 💙😘
Bsrgrss Ezcez bizde öyle erkek olarak göründü ama erkek demiyoruz zamanını bekliyoruz dedi doktor net bilgi için 3 haftam daha var yani bizde hep kız ismine yoğunlaşmıştık 🤷🏻♀️😋😂😂
Kkaplan Ezcez 43 günümüz kaldı maksimum inşallah hepsi sağlıkla gelsin biz Emir Noyan koyucaz Allahın izniyle🙏🙏👼👼👼👼💕💕💕
blackberry118 melektb muhammet emin olaral turkcelestirmelisiniz aradaki arapca eki yazmaniza gerek var mi?
melektb blackberry118 Canim daha 15 haftaligim simdilik esimle muhammed emin ismine karar verdik esim muhammedül emin olmasini istedigi icin ben simdilik oyle soyledim daha detayli bir arastirma yaptiktan sonra sakinca varsa koymam dogru olmaz
Nesomer Ezcez maşallah sübhanallah bizede 13 de kız dendi 18 de erkek olduğu kesinleşti sağlıkla sihhatle büyüsünler inş bizimkinin adı Önder olacak 😍💙