Lulikli Mery94 doğruluk payı yok 😁 arkadaşıma kız basene kilo aldırır yayılır basen kıza benziyor dediler erkek oldu gayet. Tamamen vücudunuzla alakalı kiloyu aldığınız yerle alakalı hamilelik süreci de. Ben direkt göbekten alıyorum sadece göbeğim çıktı. Benim de erkek. Yani zaten yüzde 50 şans var 😁
Mery94 BirAsyaannesi cinsiyet belli olsada artik su insanlarin yok erkek yok kiz demesinden kurtulsam
Mery94 BirAsyaannesi kizimi türkiyedeydim 12+4 de ögrendim suan almanyadayim oyüzden 20 li haftalari beklicez dedi köpekliklerine söylemiyolar yasakmis güya
Deletedmom54555 Valla benim göbek ne erkek ne kız göbeği çünkü adam akıllı göbeğim yok 😂 28 haftalık olduk görenler doğurdun mu çocuğu diyor 😅 oğlum olacak bu arada
Mery94 Deletedmom54555 valla benim beynim kalmadi cogu erkek diyo bazisi kiz diyo görümcem yok erkek bu diyo yok yok erkek yok erkek anasini yani yeter valla bende bilimde kurtulim artik bi kizim var cok sükür ikincide erkek olsa tabikide cok seviniriz ama kizda olsa cok sevinirim ben tek cocugum en azindan kizim hem tek kalmicak hemde bacisi olcak bundn güzel sey ne olabilir oyüzden artik ne beynimi ne biseyimi hisedemiyorum kafayi yedim resmen erkek hisediodum kizimda kiz ediodum simdi varya düsünmek bile isdemiyorum berbat ettiler beynimi
rojinlina44 Deletedmom54555 Benim karnım benden bagimsiz hale gelmis benden once gidiyor daha 23 haftadayım ona ragmen beni gören teyzeler aaaa bu ne hic karnin yoktur buda karinmi biz 10 haftalıktı burnumuzdaydi diyor teyze bi dur ALLAHİNİ seversen ben zor onumu gorup yuruyom zaten diyorum 🤷
Mlkctnl Benim de karnım sivri başka da basenlerden başka yerimden kilo almadım,gören diyor ki senin kesin erkek ama kızım olacak 37.haftadayım 😂
ebru23 Mery94 benim karnim oglumdada dikti kizimdada suan dik erkek karni gibi 😋 ama kiz yani 32 de perinatoloj bilekiz dedi
Angela Mery94 her iki gebeligimde de kimseye kiz olduğuna inandiramadim. Gören erkek dedi hep ısrarla:)
Deletedmom54555 rojinlina44 bende hamile olduğumu anlamadan doğum yapacağım 😅 hamile çekimi istiyoruz eşimle elbise aldım minnacık göbek belli belirsiz bir ay daha bekleyelim dedik bakalım inşallah çıkarsa yaptıracağız 😅 iç karnım geniş çok sanırım
rojinlina44 Deletedmom54555 Benimde ilk gebeligimde senin gibiydi 30 haftaya girdim ki yeni yeni karnim disardan belli olmaya basladi ama bu gebeligimde daha 13 haftadan belli olmaya baslamisti