Elcnbykckr Deryaerbil evet suan aynı problemi yaşıyorum 2-3gündür hatta post açmayı bile düşündüm. 28+4bizde. Resmen hareketler çok asağıda şeyimin üst kısmında bile hissediyorum. Yürürken sağa sola yatarken de acıyor
uzlet Deryaerbil yarın 26 olacağım bende biraz fazla yürüyünce benim de kasıklarda ağrı oluyor değişik bi ağrı yani bi ağırlık çöküyor sanki
demirmommm Deryaerbil çok ayakta kaldığımda kuyruk sokumu kısmımda bile ağrı oluyor. Bir de bugünlerde kum döküyorum böbrek sancıları vurdu beni
Deryaerbil Elcnbykckr ayyy bende yürüyorum sağ tarafta bir agrı batma ne olduğunu anlamadım sadece ben miyim acaba dedim .. demekki haftamızla alakalı
Elcnbykckr Deryaerbil benimde özellikle sol kasık resmen acıyor soluma yatamıyorum orası cok acıyor ya
Elcnbykckr Deryaerbil hayır yarın sabah kontrolüm gidince sorucam. 1aydır doktora gitmemiştim ama şu 2/3gündür rahatsız etmeye başladı beni
Deletedmom54555 Bende 28 haftalık hamileyim. Geçen günlerde oldu kasık ağrısı . Bazen bebek aşağıya doğru vuruyor sanki garip bi his oluyor . Doktoruma sordum kasık ağrılarını normal dedi 🤗
Hat90 Deletedmom54555 bende çok oluyordu geçen hafta doktora gittim enfeksiyon fazla sanırım antibiyotik verdi rahatladım bir de ilk doğumum normaldi kemiklerin hassaslasmış ondan daha çok baskı hissediyorsun dedi
Deletedmom54555 Deryaerbil rica ederim ne demek 🤗 sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi inşallah ☺️
Elcnbykckr Deryaerbil tamam unutursam hatırlatın olur mu ? Yarın 10da doktorun yanından çıkmış olurume
Deryaerbil demirmommm çok geçmiş olsun . Postlardan birinde kızılcık duyuyla gılaburu diye bir şey duymuştum araştırın isterseniz
Deletedmom54555 Hat90 benim iki gün sürdü kasık ağrım. Daha uzun sürse giderdim tabi ki doktora ama doktorum normal bi durum dedi ☺️