Iscn 17 gunluk bebeğim var bu gun hastaneden çıktık milrop kapmişti ordaki hemşireler sütün yetmeye bilşr mama takviyesi yap demişti gerçekten de yetmiyor çok çabuk uyanıyor huysuzlanıyor 60 ml mama verdim uyudu gunde kaç defa vermeliyim acaba emziriyorum aynı zamanda
Dilekcnkn Iscn Emzirdikten sonra durumuna göre bak canım , her emzirmeden sonra baktın doymadığı için ağlıyor sende mama ver sütün 30 cc kadar akıyorsa sende 30 cc kadar mama ver emzirdikten yarım saat sonra kadar olabilir duruma göre arttırırsın
Taze_gebe Iscn merhaba hayirli olsun ve gecmis olsun. bebeklerimiz ilk haftalarda daha sık dr kontroline gittiği için kilo takibi yapılıyor ve buna göre dr yönlendiriyor. Yani günlük kilo alımı kabul edilir seviyede ise ona göre yol çizilir aslında. Benim bebeğim az kilo aldığı için dr ona göre şu kadar cc mama ver diyordu.( sütüm azdı şimdi de yok denecek durumda) siz de dr kontrolünde ilerleyin bence umarım sütünüz artar ve mamayı bırakabilirsiniz ben 3 ay oldu maalesef mamadan devam
Iscn Taze_gebe inşallah çok teşekkür ederim umarım bırakabiliriz mamayı zaten tek gogusten emziriyordum solda nerdeyse hiç yok emziremediğim için gelmedi hayırlısı o kadar gözüm korktu kı iyi olsunda hanı mama sut hiç umrumda deil bu gun çıktık hastaneden hala kulaklarımda cihazların sesi yankılanıyor😣
Iscn Taze_gebe bişy daha sorabilşr miyim nefes alıp verirken karnı inip kalkıyor iyice bu da normal değilmi solunum sıkıntısı da vardı
Taze_gebe Iscn yani bizimki de kımıldıyor ama tabi ben ne desem emin olamayız yani bi sıkıntısı huzursuzluğu hırlama vs yoksa iyidir inş siz onları takip edin en iyisi