TuEy Arkadaşlar merhaba başlıktan da anlaşıldığı üzere çok fena bi gaz problemim var ama mide gazi degil diğer türlü karnım sürekli gurul gurul sesler geliyor ve gaz çıkaramıyorum gece surekli uyandiriyor gunduz de oylee kusura bakmayin böyle bi başlık adı altında sizleri rahatsiz ettiğim için yani sizdr de boyle olup bi çare bulan oldu mu daha doktor randevuma 3 hafta var doktora söyle felan derseniz de çok kötüyüm bi çare bulun 😣😣😣
Busrasevk TuEy canım ben düzenli olarak soda içiyorum bigün atlıyım ertesi günü karnıma ağrılar giriyor gaz yönünde sana da denemeni tavsiye ederim belki de sana iyi gelir
Aysegull00 TuEy ben bebeğim için de aldım koydum kesinlikle tavsiye ederim elma yağı sür ayagi nin altına hemencik geçer geçmiş olsun ☺
TuEy Busrasevk ya ne berbat bisey öldürüyor beni birde soda deneyim o zaman teşekkür ederim ınsallah geçer 😣
Haticekubra Aynı sorun bendede var 15 haftalık ama devamlı şişkinlik var maden suyu içiyorum faydası yok
TuEy Haticekubra ben 33 haftalık hamileyim bide soda deneyim bakalim allah yar ve yardımcımız olsun bebeklerimizi sağ salim kucagimiza alalim ınsallah