mhbbbera Papatyamevsimi-89 şiddetle tavsiyem driclor isimli ilaç deşil koltuk altı için bi ğrün biraz pahalı ama cok cok cok işe yarıyor bi arastırın bende aynıydım onu sürünce uzun süre gidiyor yanş
Bebebebem Papatyamevsimi-89 deotak kullan ben hep onu kullanıyorum gratiste var krem şeklinde çok güzel bir ürün
alparslanannesii1661 Gulnur26 eczaneden bana bir kutusu bir yil gitti düzenli kullanirim morunu aldim ben
Nilufar_1996 Papatyamevsimi-89 ben hamilekte oldum terlemiyorum ama kokuyor veya bana öyle geliyor. Eşim mis gibi kokuyorsun diyo çünkü 🤣 duştan çıkıyorum hemen deodorant kullanıyorum onu bile değiştirdim işe yaramıyor diye yok iki saat sonra gene kokuyorum. Acaba hormonlardan mi dolayı oluyor.
-Arya- Papatyamevsimi-89 Rolon kullanıyor musunuz? Ben 2 günde bir sürüyorum rolon ve asla ter kokutmuyor. Nivea alabilirsiniz
alparslanannesii1661 Nilufar_1996 gecen sene 25 e almistim ben suan bende yeni alicam bitti 35 olmuştur galiba
Elffnur Papatyamevsimi-89 deotakın krem formlu koltu altı deodorantı var cok güzel ıslaklık ve koku asla yapmıyo cok memnunum ben tavsiye ederm🌸
Zub34 Papatyamevsimi-89 kesinliklee deotak krem kesin net çözüm kırmızı renk olanı özellikle ama hamilelikte ne kadar doğru onu kullanmak bilmiyorum ama o zaman doğal çözüm olarak karbonat öneririim
alparslanannesii1661 Nilufar_1996 ben cok cok memnunum ter kokusundan yilmistim artik iyiki bildim bu ürünü diyorum evet cokta uygun ne kadarsa banada soylermisiniz bende alicam
Erez Xxxseliiiin Dogumdan sonra da eksi kokuyoosun 😂😂😂 her gun dus aliyorum ama surekli sut aktigi icin bazen eksimik kokuyorum
yaren-1 Ay bende günde 3 kere duş alıp rol on sprey parfüm kullanmama rağmen yine kötü kokuyorum hamilelikte başladı ☹️
Zeyneb12 Papatyamevsimi-89 çok kolay. Karbonatın içine biraz su ya da aktardan aldığın çiçek yağlarından birini koy karıştır çamurdan biraz katı olsun sür. Allah’ın izniyle kokmaz