Hamilebayan Allah analı babalı büyütsün çok duygulandım vala bende kızıma kavuşsam bian önce darısı bizlere olsun inşallah . Kaç haftalıktın canım. 😍😘😗
Minikpirincim Oglumunannesiyim rabbim saglikli sihhatli anali babali buyutsun. Insallah bende eylulde boyle bir hikaye yazarim buraya
Zeyneb_mihrap76 Ağlayarak okudum sanırım hormonlardan 🤗 Rabbim hayırlı evlat etsin sağlıkla büyümemiz dileğimle Rabbim yardımcınız olsun 😗
Neshaakin Oglumunannesiyim hamileliğinde etkisiyle ağlaya ağlaya okudum SubhanAllah ❤️ Allah hayırlı etsin salih bi evlat olsun size inşaAllah ❤️
Kbrzynp Oglumunannesiyim hayırlı olsun kavuştunuz siz inşallah bende kavuşurum süt gelmediği için mama mı veriyorsunuz acaba yoksa bekleyecek misiniz ilk maması ne zaman verdiniz hastane de mi çok merak ediyorum süt gelmeyince ne yapiliyor birde kaçıncı hafta da doğdu meleğiniz☺
Oglumunannesiyim Kbrzynp Allah razı olsun ☺ 38+2 de doğdu 😇 süt gelmeyince kan sekeri düşüp sarılık olmasin diye hemsireler mama verdiler onunla gecti bir kac günümüz simdi hala cok olmasa da sutum yetirmeye çalışıyorum ☺