Serpil-2904 26 +1 hamileyim rahim uzunluğu 27mm ölçüldü kendi doktorum serklaj yaptır perinatoloji ye 3 Dr gittim onlar yatış progestana devam serklaj için geç bir hafta dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum bebeğim daha çok küçük erken doğması dan korkuyorum 😔
inci2003 Serpil-2904 benim rahim uzunluğum hep 27 mm . 29 haftalik hamileyim. İlk haftadan beri öyle. Rahim ağzım yok çünkü. Serklaja bile gerek duymadı doktorum. İlaçlarla geldik bu güne dek . Endiselenmeyin korkulacak bir şey olduğunu sanmiyorum
Gizemin-minnakI @Serpil-2904 Rabbimin mucizeleriyle dolu hayat .bende prematüre doğmuşum . Ama gayet iyim. Dua edin bol bol . Kendi doktorunuz rahim uzunluğunu daha önce ölçmedi mi ? Çok geçmiş olsun inşallah zamanında doğar 🤲🏻 Serklajla ilgili hiçbir bilgim yok . Üstte kalsın diye yorum yaptım.inşallah geç haftalarda da oluyodur.
Serpil-2904 Gizemin-minnakI her gidişimde ölçerdi bır hafta sonra kontrol gidince huni şeklinde açılma olduğunu gördü serklaj için acil Zeynep Kamile yönlendirdi hastanede yattım eve çıkardılar yatacaksin dedi inşallah Allah ım mucizesini bize de yaşatır
Serpil-2904 inci2003 bebeğin bazen aşağıda baskı yaptığını hissediyorum sizde de aynı mı teşekkür ederim inşallah vaktinde gelir bebeklerimiz
Serpil-2904 inci2003 OMEGA olarak pregno marin kullanıyorum hatta Dr balık ye bırak vitaminleri diyor
inci2003 Serpil-2904 ben balık yiyorum ama vitamin de kullanıyorum. Krill yağı erken doğumu engelliyormus