Zeyzoy Merhaba Anneler. Salı günü sezaryan doğum yaptım sütüm hala gelmedi her şeyi denedik sıcak suyla ovaladım. Damla kullanıyorum süt yapıcı ne varsa yedim içtim göğüslerim dolu ama ucundan çıkmıyo ne yapabilirim gerçekten bitik durumdayım artık
aksu5334 Zeyzoy sütün gelmediğini nasıl anlıyosunuz? Bende hiç görmedim göğüs ucumda süt. bebeğin yutkunup yutkunmadığına bakın emerken. Yutkunuyorsa geliyo demektir
Gulsumelif Zeyzoy ben 10 gün çektim süt gelme problemini 10. Gün sabrın sonu selamet diyip tekrar emzirmeye çalıştım ama benim kızımda emmekte istemiyordu 😃😃
Gulsumelif Zeyzoy önce kafayı sakin tutun yanınızda sütun gelmiyor vs diyen varsa uzaklaşın onlardan dedeoğlu yoğurtlu salata yiyin ben faydasını görmüştüm
Hilalgk Canım geçen bir arkadaşta yazdı ona da söyledim o göğsü pompayla çekip boşaltma gerek. hastanelerde yüksek performanslı göğüs pompaları var onla göğsünü sağ yumuşat daha sonra kendin evde sürekli sağ.
Gulsumelif Google da süt sağma makinası kiralama diye yazınca medikaller çıkıyor haftalık aylık kiralama yapılıyor gogusleriniz Makina ile sagim yapın bir kere
Dareyn Zeyzoy Birtanem öncelikle sana kim böyle aklını karıştırdı anlamadım. Sütün var elhamdülillah ilk o sarı, süt bebeğin bağışıklığı için çok önemli önce onu memesi lazım 3 günden sonra geliyor süt genelde 🥰
Gulsumelif Zeyzoy 3. Gün kontrolünde hastanede tekrar sagim yaptım nerdeyse 60 cc kadar kan cıktı damarım dolmuş kanama yaptı
Seyda2021 Zeyzoy canım bende Pazartesi günü doğum yaptım benimde gelmiyordu. Ama sürekli emzirdim bebek çektikçe göğüsünü sütün de gelir inşallah 🙏 benim 4. Gelmeye başladı çok şükür. Dünden beri bebeğim uyuyabildi karnı doymaya başladı. Sende sabırlı ol sürekli emzirmeye çalış
Gulsumelif Zeyzoy geliir önce sabır çok şükür emmek istiyor o bi avantaj sizin için emmek istemese daha zor önemli olan sizin sakin olup ona odaklanmaniz odada yanlız kalın yatırın yatarak deneyin sag gogsunuzu verirken sol tarafta tutun bebisinizi Buraya emzirdim başardım yazıcaksınız:) Emer inşallah sütünüz de bebisinizin iyice çekmesi ile gelecektir
Aayyssuu Zeyzoy göğüslerini sıcak suyla güzelce masaj yaparak yıka canım senin sütün gelmiştir ama kanalın tıkanmış olabilir sakince rahat bir pozisyonda otur elle sağım yap makine falan hepsi mahvediyor göğüsleri ben her yolu denemiş biri olarak en son 2 doğumumda da bu şekilde rahatlamıştım 🙏
Zeyzoy Aayyssuu dokunduğum da sert gelmiş bi çıksa o kadar rahatlicam ki yavrum da bende strese girdik