Bebekisteyenn Ben normalde adet günüm 30 ydu ama ben 24 dünde oldum dün bittim ama benim yumurtam çatlamamıyor heralde bunun için doktora adetken mi gitmem gerekiyor
Minik_mucizem2 Bebekisteyenn adetliyken gidiliyor galiba eğer klomen kullanacaksaniz yumurta çatlaması icin
Powergirls Bebekisteyenn adetin 3.gunu gelişime bakıyorlar daha sonra bi hafta falan çatlayıp catlamadigini kontrol ediyorlar
Gulsumelif Bebekisteyenn adetinin 3. Günü hormon testi yapıyor hormon testine göre yönlendiriyor. Folik asit veriyor bu ay kullan önümüzde ki ay adet olursan ilk 3ve 5 günün içinde gel dedi çatlama durumuna bakalım dedi bana ama adet görmesende test al dedi sizde bi doktora görünün tabi eğer bunları yapmadıysanız 🙂
Cananyildiz Bebekisteyenn adetliyken gidiyosunz snra adetin 11. Veya12. Günü gidiyosunuz sonrada 16 veya 17. Günler gibi tekrar gitmek gerekyor takibi için
Minik_mucizem2 Bebekisteyenn onun için ovulasyon testleri var onu kullanıp ne zaman yumurtalayacaginizi yumurtanızın catlayacagini ogrenebiliyorsunuz
Bebekisteyenn umutluanneadayi onda 5 gün sonra felan çatlama görüyorum ama uzun olduğundan çatladığını düşünmüyorum
umutluanneadayi Bebekisteyenn Instagram da bir gebenin günlüğü var orada yumurta çatlaması için videolar var ona bakabilirsin canm