Su18 Sanem01 Amin çok teşekkür ederim🙏🏻 Rabbim böyle uygun görmüş, veren de Allah alanda Allah🙏🏻 Hayırlısını nasip etsin herşeyin hepimiz için🙏🏻 İnşallah en kısa zamanda tekrar nasip eder Rabbim bende sağlıkla kucagıma alırım evladımı🙏🏻
balinannesi20 Medline Sevgi Sarı Demir tavsiye ederim canım çok iyi ilgileniyor ben sormadan her şeyi kendisi anlatıyor her aradığımda telefonu samimiyetle açıyor ☺️
Sinmn Esrayilmaz ben pazartesi günü kavuştum bebeğime doktorumun desteğiyle 💕💕 hiç pişman olmadım.. 😍😍
Esse OzgeOksuz90 ben de Güzelyalı da Bayram beyi düşünüyordum ama hastası çok ilgilenmiyor oda da en fazla 3dk durduruyor dediler hep haala bi doktor bulamadım 😞🤦🏼♀️ Siz memnun musunuz Önerir misiniz ilk gebeliğim
OzgeOksuz90 Esse ya açıkçası evet öyle şu kadar kilo almışsın dikkat et falan gibi uyarıları önerilerı yok,sen sorarsan cevap verir okadar. Ayrıca çok profesyonel,öyle kapıdan girince bi güleryüz nasılsın iyimisin falanda yok,hemen içeri ultrasona alıyor,çok durdurmuyor,çok resmi.7 aydır bu durum böyle. bu saatten sonra başkasına da gidilmez. İşini yaptıgı için devam ediyorum tabiki ama daha ilgili güleryüzlü biri olmasını yeğlerdim açıkçasını.
lavitaebella Esse ben de yasemin hanıma gidiyorum güzelyalıda. Hastaneden de genel anlamıyla memnunum ama nstye ve 2 haftada bir kontrole ne zaman başlıyolar merak ediyorum. Fiyatlar artmış😐yasemin hanım da güleryüzlü olmasa da sorulara detaylı şekilde cevap veriyor. Girince önce bir oturup konuşuyoruz hamilelğin nasıl gittiğine dair. Telefonla da cevap verdi sağolsun ihtiyaç olduğunda.Hadi baktım güle güle değil,hoşuma gidiyor.
Esse OzgeOksuz90 canım çok soru sordum ama Selçuk gürbüz hakkında bilgin var mı peki 22hafta olduk artık doktorumu netleştirmem lazım agrısız Doğum yapan biri olsun istiyorum
OzgeOksuz90 Esse evet bilgim var, çok sevilen çok övülen bir doktor. Bende senin gibi çok araştırdım ancak o çok çok ünlü bi doktor oldugu için ve benimde sadece c.tsilerim müsait oldugu için onu tercih etmedim,yoğunluğundan dolayı istediğim zamana randevu alamam diye.
Esse OzgeOksuz90 ay Allah razı olsun öyle iyi bilgiler verdin ki bana çok sağol kararsızlık çok kötü bi Selçuk bey e gideyim inş bu sefer doktorumdan memnun kalırım 😞
Ayseport Ben ortadoğu hastanesinde filiz kaviseçen e gidiorum daha 8 haftalığım doktor hakknda bilgisi olan yazabilir mi
Sahrasahra Metrodaki Gökmen beyi önermem bana çalışabilirsin dedi iki hafta sonra ikiz bebeklerimi düşürdüm