Leylgngn Kızlar bademciklerim şişmiş çok fena sesim de kısık dünden beri evde yapabileceğim bişey var mı yardımcı olabilir misiniz🤒
MiniMiniKus Leylgngn Parol içebilirsin Ihlamur nane limon içebilirsin Bol bol meyve tüketmeye çalış Bir de sirkeli su ile gargara da boğazdaki enfeksiyona iyi gelir Çok geçmiş olsun
Minikkaya Leylgngn canım ben de pekmezle tereyağ ısıtıp içiliyor diye duydum. Denedim gerçekten hem boğazıma, kulaklarıma, hatta nefes darlığıma bile iyi geldi. Tavsiye 👌
Dilekcnkn Leylgngn Ballı süt, sıcak su bal limon, karabiber süt ve bal benim de öyleydi bir günüm böyle geçti boğaz ağrısı bitti 1 günde şimdi burun tıkanıklığı başladı korkuyorum valla covid olmaktan
SerpilEsra Leylgngn bende midemi usuttum dogumda sorun olurmu acaba usuyup terliyorum surekli birde midem bogazimda sanki
Leylgngn MiniMiniKus teşekkür ederim vala 6 gündür bu işkenceyi çekiyorum parol içmeye dahi korkuyordum bebek için
Leylgngn Dilekcnkn allah korusun vala bende ondan korkuyorum biraz hastaneyede gitmedim teşekkür ederim uygularım söylediklerinizi
MiniMiniKus Leylgngn Anladım o zaman bir şey diyemem kusura bakmayın bilmiyordum 😐 En iyisi doktor a danısmak o zaman 🙂