Elif0712 seda_94 ilk bebegimde 58 kiloydum boyum 175 kac kilo verdim hatırlamıyorum 71le dgum yaptim bi haftada 60 a dustum ikinci bebegimde 62 yle hamile kaldim 7 kilo verdim 73 le dogum yaptim suan 65 le hamile kaldim 60 a düştüm 22 haftama kadar hic kilo almadim 25 haftamdayim istahim. Ok acildi 5 kilo aldim 65 im bnde ztn beslenme bozuklugu var bircok seyi yemem ama bebegim haftasiyla uyumlu ilk bebegim plesanta yaslanmasi sebebiyle 2400 dogdu ikinci 3050 gr dogdu plesanta previa oluyor bnm gebeliklerimde
DilanAlkan seda_94 herkesin hamileliği farklı oluyor. Sizin bile ikinci hamileliğiniz çok farklı olacak. Erkek hamileyim şuanda ne bir mide bulantısı çektim ne tatlı aşerdim. Çok uykulu ve yorgun hatta sürekli eksi aseriyorum.
iremcannn1907 seda_94 bilmiyorum alakalı olduğu için mi ama 28 haftalık oğluma hamileyim bulantı nedir bilmem birkez bile yaşamadım 🤷🏻♀️
ggkca Alakası yok benim bebeğim kız, 22+6′dayım bir kere bile bulantı yaşamadım, ilk 4 ay tatlıdan tiskindim o ayrı, her hamilelik kendi özeldir.
Alpmetecan seda_94 bende dedim erkek bekliyordum hatta karnımin şeklinden asermem aynı oğlum , açıkçası birebir aynı gebeljk ama cinsiyeti farkki
minnakannesi1 seda_94 ilk kizimda bulanti olmadi 2.gebeligim bulantim var ve kızım olucak🥰 hepsi hurafe hiç alakası yok