Gokce91 Şuana kadar hiç fotoğrafçı çağırmayı düşünmüyordum ama acaba sonradan pişman olur muyum diye düşünmeye başladım. Sizin fikirleriniz neler?
Zeytin20 Gokce91 fotoğraflara çok önem veririm. Ve pişman olursun. O an en özeli tekrar bi daha yaşanmayacak. Yaşamsa bile bu çocuğunla olmayacak. Ben anılara takılan biriyim. Mutlaka çağırmalısın 😍
sennaaylmz Gokce91 Acikcasi bende gereksiz bulanlardanim. Ve hiç istemiyorum nedendir bilmiyorum. Etrafındakilere aynı tepkiyi veriyor ama gereksiz olduğunu düşünüyorum
eliffkrts Gokce91 bende çağırmayacağım babam profesyonel makine ile çekecek kendisi de fotoğraf çekiyor, eğer yakınlarınızın varsa fotoğraf makinesi çektirebilirsiniz daha samimi 🤗
kadifemsii Gokce91 ilk bebeğimde çağırmadım bunda da çağırmayacağım. Ben pişman olmadım yani çok gerekli bulmuyorum . Onun yerine 1 yaş çekimi yada 2 yaş çekimi daha mantıklı geliyor bana .
Elika0 Ben çok takılmıyorum açıkçası. Doğumdan sonra odanızda da çekilebilirsiniz bir sürü güzel fotoğraf. En güzel şey bebeğiniz ve bi ömür sizin yanınızda olacak. Bence en güzel anı zaten o yaşadıkça zaten unutmayacaksınız o anı. Odanızda bol bol çekilirsiniz hem daha rahat olursunuz
Hazeleyes_ Çok saçma geliyor bana , olsada olmasada fark etmez yani.. kendimizde çekebiliriz diye düşünüyorum ben.. çok pahalı birşey değil ama ben gereksiz fazla gereksiz buluyorum… güzelce hazırlan süslen püslen güzel bi fotoğraf makinesi ile çekim yapın bence ama tabi son karar senin
momsturk Gokce91 ben de çok istiyorum hastanenin anlaşması yokmuş. Orda hemşireler falan da çeker mi bilmiyorum ya da eşimi isticem yanıma öyle bişey olursa ona çektiririm ama o da foto çekmek yerine o anı yaşasın istiyorum.
Berrycherry Bu konuda ben de çok kararsızım🙈 doğum anı fotoğraflanmaya değecek kadar estetik değil ama o anları saklamak, yıllar sonra bakmak ister mi insan emin olamıyorum.
Gokce91 Berrycherry eşim bence gerek yok diyor, Ablam da iki çocuk doğurdu çektirmedi açıkçası, sadece bakar mıyız ileride hatırlamak ister miyiz onu bilemiyorum
Gokce91 Makine var, Doğumdan sonra kendimiz çekeriz dedik, ama Doğum anında böyle Doğum videosu yapıyorlar ya, ilk karşılaşma anı falan, işte sadece onu mu yaptırsam diyorum aslında
Lulemom Gokce91 ben çağırmadım. Pişmanda olmadım. Kendimiz çektik. Bence gereksiz ama önem verenler var 🤷♀️
Gokce91 Lulemom Doğumdan sonra odada illa çekeriz biz de, Doğum anını çektirsem mi onda kararsızım, eşim de Yanımda olsun istiyorum ama o çekmesin istiyorum 😊
Lulemom Gokce91 ben ameliyathaneye girerken orda çalışan birine verdim. Hatta ben demeden kendiler dedi. Telefon verirseniz çekeriz diye. Sağolsun 100 tane foto çekmiş 🤣 bebeği çıkardıkları anı da videoya almış, ben kendim klip yaptım sonra. Çalışanlar da tecrübeli yani bu konuda 😄
Kizannesi92 Gokce91 Dogum yapanların fotoğrafları güzel ama benim aklıma dahi gelmedi hem normal doğumdan sonra resim cekincek kadar iyi gorunecegimi düşünmüyorum 😂 hemde bana biraz gereksiz geliyor maddi açıdan dagerek görmüyorum açıkçası
Acemi_anne61 Gokce91 Çok gereksiz ve abartı buluyorum böyle hazırlıkları hepimiz doğduk büyüyoruz evlat candır sağlıklı olsun yeter gerisi özentilik geliyor ya😑
Gokce91 Gereksiz bulanlara katılıyorum, şuana kadar hep özenti buldum, saçma buldum, ama nedense aklıma takıldı bir anda, acaba hata mı ediyorum diye, ama gördüğüm kadarıyla çoğunlukla aynı fikirdeyim 😊🙏
Suzanne Gokce91 madd durumun el veriyorsa kesinlikle çağır bizde profesyonel makine olduğu halde ablamın bebeğinin fotoğrafları birden silindi telefondakiler zaten ya net değil ya açısı kötü maddi durum el vermiyorsa telefondan da idare edersin ama veriyorsa profesyonel olarak çektirmelisin bence
Suzanne Suzanne mesela oda süslemenin aşırı şatafatın bir önemi yok ama bebeğinizin ilk doğduğu anlar size ilk temas ettiği anlar o an ki haliniz bence asıl para harcanacaksa buna harcanmalı diye düşünüyorum