Ebusss1 Hastane çantamı hazırladım kızlar ilk gebeliğim pek fikrim yok eksigim varsa yardımcı olursnaız sevinirim Bebek için hemşireue verilecel 5li hastane çıkışı zıbın çorap bez yedek 5li set daha 10 tane yedek bebek bezi 2 tane kundak bir tane penye battaniye bir tane kalın battaniye başka ne koymam lazım
3bebekannesiii Ebusss1 bebek için hemşireye verilcekler içinde çorap ve battaniye de ekle canım 2 tane yedek kıyafet yedek zıbın çorap ekle kendin için pijama terlik ic çamaşırı bebeğe bez aklıma gelenler bunlar
Nazli-123456 Islak mendil, alt açma örtüsü, biberon, ağız mendili, havlu aklıma gelenler bebek için bunlar 🤗
Ebusss1 Nazli-123456 ıslak mendil koydum biberon da küçük alıştırma bardagı tarzında ama başlıgı biberon onu koysam olurmu
Ebusss1 3bebekannesiii ya şimdi hemşirelere kundak vermeye gerek varmı bana göre yok ama kaynanam tutturdu
Ebusss1 3bebekannesiii battaniye vericem zaten penye battaniye vericem odaya getirdiklerinde kalın battaniyeye sararım
Ebusss1 https://resimyukle.io/r/AeiD2BdKVW mesela bu benim kundağım ben bunda büyümüşüm annemde bana getirdi tekrar bizim kundak dedigimiz böyle oluyor
Fenciilknurhoca Canım youtube de hastane cantasi hazırlama videoları var onlari izle baya fikir sahibi olursun eksiklerini görürsün. Cok gereksiz seyler koyan da var fazla gaza gelme o videolari izlerken 😁
Ebusss1 Fenciilknurhoca bazı fenomenleri de izledim gerçekten içinden çıkamadım benm bebege aldığım tüm eşyalar onların sadece hastane çantalarında var 😂