Minnak11 Bebeğim 1 buçuk aylık biberona alıştı netten araştırırken böyle bir uç varmış faydası olur mu bilmiyorum olumlu olumsuz yorumlarda var boşuna almak istemiyorum pahalı bide biraz
Pelinzyenp Minnak11 bende cok faydasi oldu benim bebegim göğsümü o uclar sayesinde tutmustu tek kotu yani alismalari kizimi 1 bucuk yasina kadar onunla emzirdim sonrasinda bıraktı
sedaa_aa Minnak11 benim kızım da biberona alışmıştı önce silikon uca alıştırdım sonra onu da bıraktım 3. Aydan beri silikonsuz emiyor
Yamanne Minnak11 ilk bebeğimde ben çok faydasını gördüm bu bebebeğimdede gerek görürsem diye hazırda tutacağım 👍
Bildircininannesii Minnak11 benim kızım e bebekten aldığımı emmedi eczaneden aldm avent marka almadı emmedi. En son wee baby marka uc aldım onu tutmustu
Minnak11 Pelinzyenp bide sütte azalma oluyor mu artması lazım bende memeyi alsın istyorum alışsın bişey olmaz
Minnak11 sedaa_aa hadi ya yararı oldu yani bende çok istuorum sürekli sağıyorum sonra ver insanı takati kalmıyor siz hangi markayı kullandınız yapışması nasıldı
Yamanne Minnak11 philips avent marka yenidoğan için numaralı onlar şeffaf mika bir kapta satılıyor emzirip işiniz bitince kutusunda muhafaza ediliyor ben eczaneden almıştım
sedaa_aa Minnak11 ben birkaç marka kullandım ama bence en iyisi lansinohtu. Boyutu küçük ve büyük olarak var küçük olanı almıştım göğsüme tam oturdu. Yapışması da gayet iyi
Minnak11 sedaa_aa hım numaralı mı o da bebeğim iki aylık olacak sürekli değiştirecek miyim anlamadım ne kadar kullanımlıktır
Yamanne Minnak11 evet numaralı uç deliklerinin sayı ve büyüklüğü farkediyor alacağınız yer size ayına göre doğru olanı söyler 💐
sedaa_aa Minnak11 hayır göğüs ucunuzun büyüklüğüne göre 20 mm ve 24 mm olanı var ben 20 mm olanını kullanıyorum normalde diğer silikon uçların ölçüsü standart ve çok büyük geldiği için göğse tam yapışmıyor süt aradan akıp gidiyor.
Kumru_ Minnak11 Ben kullandım canım eczaneden aldık öyle çok pahalı değildi 2019da 10tl falandı. Göğsüm yara olduğu dönem onla emzirdim kurtariciydi benim için 🤗
sosyalfobikk Minnak11 valla ben hiç kullanamadim bebek hele ki yeni doğduğu zaman güçsüz oluyir memeyi zor tutuyor cok güçlü emmesi lazım ki o işe yarasın benim kızım ememedi maalesef