Okyanusmavisi-17 Kızlar merhaba aranızda bu haftalarda olup kullanan var mı haftada bir verdi doktorum erken Doğum olmaması için ağrılarım oluyor erken doğumu engelliyor mu yada ne kadar süre engelliyor ?
Feyzabeyoglu Okyanusmavisi-17 ben kullanıyorum canım 27 haftalıkken erken doğum tehlikesi geçirdim. Doktorum 4 tane bu iğneden verdi her hafta bi tane vurulcaksin dedi Erken doğumu önlüyormus sanırım. Benim kanamam falan olmadı da açılmam ve sancım olmuştu Hatta bugün vuruldum bi tane
miranbeyinmothersi Bilmiyorum ama 17 haftamda kanamam oldu bana bir iğne vurdu bebek iyide ama düşük olmasın diye vurmuştı kanamam çok azdı zaten kesildi suan 19 haftaya girmek üzereyim
Okyanusmavisi-17 miranbeyinmothersi geçmiş olsun bende herhangi bi kanama yok enfeksiyon çıkmış erken doğumu tetikler dedi ama korkuyorum ilk gebeliğim inşallah zamanında alırız bebeklerimizi 🙏🏻
Okyanusmavisi-17 Feyzabeyoglu canım çok geçmiş olsun bende aynı senin gibiyim ağrılarım var kanamam bişeyim yok haftada bir 4 tane dedi bana da umarım işe yarar çünkü daha çok erken 😔
Feyzabeyoglu Okyanusmavisi-17 bol bol dinlenin Kendinizi çok yormayın Ben sanırım yordum kendimi dün geceden beri karnım sertlesiyor elektriklenme karıncalanma gibi his yaşıyorum karnımda. Dikkat et
Okyanusmavisi-17 Feyzabeyoglu dinleniyorum ama canım durmuyor bi yandan maalesef iş yapmak istiyorum bazen çok dikkatsiz davranıyorum ama bugünkü korku yetti bana inşallah zamanında alırız yavrularımızı kucağımıza 🙏🏻