deletedmom87894 Kızlar her temizlikten sonra kahverengi lekelenmem oluyor resmen oturarak süpürsem bile geliyor yapmayım diyorum ailemden ızak yerdeyim eşimde sağlıkta çalışıyor yine yapıyorum 🙃napçamı şaşırdım daha 7 haftalığım
zeynnn5441 deletedmom87894 Doktora gidin benimde öyleydi progestan fitil verdi doktorum o direk kesti. Düşük olmasını falan engelliyormuş
Delicesareti deletedmom87894 temizlik yapmayın sürekli yatıp dinlenin ve mutlaka doktora danışın progestan verecektir tam tutunma aşamasında şu an bebeğinizin tutunmasına yardımcı olun
Defne74 deletedmom87894 bi süre iş yapmayın cnm dr gittikten sonra başlarsınız dr progestan yazacaktır yatın dinlenin yoksa düşük olabilir iş bebek önemli degil bende agır kaldırdım ilk zamanlar kaybettim şimdi ise yapmıyorum ev çok
deletedmom87894 zeynnn5441 salı günü gdeceğim inşallah köyü bişey değildir beb hormonlardan dolayı felandır dedim
Suzanne deletedmom87894 canım benimde kahverengi lekelenmem vardı Progestan kullanıp yaklaşık 2 hafta tuvalet hariç ayağa kalkmadım bırak pis kalsın eşin gelince temizlesin ya da temizlemesin bebeğinden kıymetli mi boşver yat dinlen
gldn065807 deletedmom87894 ben 5 haftamdan itibaren hiç bir iş yapmıyorum bence sende yapma eğer başka çocuğunda yoksa esin geldikten sonra yapabildiği kadar yapsın yat dinlen ne olduğunu anlayana kadar 14 haftamdayim
deletedmom87894 gldn065807 oda yorgun geliyor diye kıyamıyordum ama bu saatten sonra daha çok dikkatli olacağım
Ceysii01 deletedmom87894 benim dört hafta sürdü ve kesinlikle uzanip dinlenmen lazim ev isine ara var lütfen.