Momof2child Doktor hersey iyi gayet normal diyorda,bu oglan neden Pasiv bu kadar bir insan tekme atar ya,,kizim 16haftadan futbol oynardi karnmda
Smraozn12 Momof2child 24+4üm son 2.3 haftadır durmadan oynamaya başladı oğluşum kızım dediğiniz gibi gece gündüz hiç durmazdı ama bu geç başladı oynamaya 🥰
Clementinee Momof2child bende pazar günü 19. Haftama giriyorum canım bende henüz hissetmedim. Ama özellikle sabahları sağ tarafımda toplanıyor sanki bebek yamuluyor karnım sizinde oluyormu? Normalmi onuda bilmiyorum
Deletedmom_33 Momof2child Bende 17 gibi titreşim hissetmeye başladım suan19+1 iz 4 gündür filan içimde yılan kayıyormus gibi hareketler belirginlesti özellikle şeftali yediğimde kıpır kıpır oluyor 😅
DamlaCrn Momof2child Bu haftalarda cok hafif hissederdim ama 22den sonra cok hareketlendi insan endiseleniyor ama merak etmeyin bende gec hissettim kizimin hareketlerini suan 29 haftaligim hergun cok olmasada hissediyorum sabirli olun endiselenmeyin
Defne74 Momof2child bende 17 haftalıgım hiç bişi hisetmiyorum ya cinsiyetide ögrenemdim ama içim hep kız diyo ilk kızımdada biraz geç hissetmiştim buda öyle olucak galiba
MomHero2 Momof2child ikinci gebelikler geç hissediliyor diyorlar bende 21. Haftadan sonra hissettim ikinci bebeğimi
Merveikratanem Momof2child canım erkek bebekler geç hareketlenir kızım yeni hararetleri hissetmeye başladığımda peşe peşe atardı şimdi ikiz erkelere hamileyim 19 haftalık dokunup kaçıyolar 🤣🤣