Clementinee Çok basit birşey aşerdim 😂 19. Haftamda havuç aşerdim. İnsan biraz ulaşılması Zor birşey ister havuç neden yaaa 🥕
Denizyildizii Clementinee ben aşermeye inanmadığım icin ilk gebeliğimde de ikinci gebeliğimdede hiç olmadı😊
Yamacin-Annesi Clementinee Bende midye istiyorum ama hemde nasıl istiyor canim bol limonlu ama malesefki hic yemedim için midem almaz normalde bile midemi bulandiran birseydi napicam bilmiyorum 🙄
Defne74 Clementinee bende 17 hafta oldum aşermedim hiç ilk kızımda limon aşermiştim hep ekşi bişiler istedim şimdi hiç bi belirti yok😊😊
Clementinee Denizyildizii bende inanmıyordumm aşermem ben galiba diyordum tamam canım istediği şeyler oluyordu ama hamile değilkende oluyordu yani 😅 ama sabahh resmen havuç havuç havuç diye uyandımm 😂
Gzmm14 Clementinee Bende bir gün uyanır uyanmaz mısırlı balık kraker aşermiştim 😅 Çok vizyonsuzuz aşerme konusunda 😅😅
Hamza5353 Clementinee havuc iyimis ben 35.hafta dayim 1 haftadir mandalinayi yikayip kabukları ile yiyorum🤣 esim şaşkın şaşkın bana bakiyo ama inanilmaz iyi geliyo yemesem olcek misim gibi geliyor 🤣🤣
Clementinee Hamza5353 kabuklu mandalinaaa çok iyi gerçekten 😂 bende sabah havuç kemirirken eşim suratıma bakıyordu boş boş 😶