Birtanemm Kızlar bu durumu tek bendemi var yoksa sizdede oluyomu ağız akıntısı oluyor geceleri ve çok sinir bozucu 😔😔yüzüm yastığım bile bu durumdan etkileniyo 😣😣
Alone Birtanemm bende de var aynı durum ama bu aralar çok tıkanıyorum özellikle yatınca ha bir de horluyormuşum 😂 ondan olduğunu düşünüyorum doğurunca geçecektir inşallah
GizMeh Birtanemm bende son iki üç gündür oluyor ya hiç olmazdı. 31 haftalık hamileyim sabahları ıslaklıktan uyanıyorum çok sinir bozucu
Pambix Birtanemm Ay inanır mısın bu yaşıma kadar hiç akmazdi benimde 1aydir ağzım akiyor 🙈 sanırım ağzım açık uyuyorum .eşime soruyorum ağzım açık mı uyuyorum diye dikkat etmedim diyor 😂
Birtanemm Pambix 😂😂benim eşimdede oluyo ama hamile kaldığımdan beri farkettim böyle oluyo fln dedim dedi bendede oluyo nolmuş yani 😂
Parsss Birtanemm hem burnumuz tıkalı oldugu ıcın agzımız açık uyuyoruz hemde mide rahatsızlıkları bu donemde arttıgı ıcın olıyo bence
perihanguner Bende 36 haftalığım son zamanlarda akmaya başladı . Ayrıca horluyormuşumda artık. Gebeliğin getirdiği ve geçici olduğunu düşündüğüm için sorun etmiyorum ben😀