bigunanneolucak https://resimyukle.io/r/M4qRCs4YtS kızlar regl mi kessin diye verdi doktor 10 gün kullanılıyor. Ne zaman keser regl yi kullanan var mı
Aasya bigunanneolucak bir hafta öncesinde kullanmaya başlayın ne zamana kadar olmak ıstemıyorsanız için.olmak istedıgınız zamanda bırakın.
Pcoslubiranne bigunanneolucak doktorunuz ne derse onu yapin. Ben adet olmak icin kullanmistim işe yaramisti.Hamileyken de kullaniliyor.Sifa olsun insallah.
meri2021 bigunanneolucak aaa ben nikahımın olacağı gün regl olmuştum çareyi eczanede aramıştım nikahım vardı o günde şansa beyaz elbise vs derken kullanmıştım yinede azaltır keser demişti o sekılde hatırlaadım bunu dahada kullanmadım sonra adetim düzenli aynı yerden devam etti sen neden kullanıyorsun bunu
Nrzorlu Regl olmadan üç gün önce içmeye başlayacaksın zaten regl günün geldiğinde regl olmuyosun ilacı bırakınca 2 3 gün icine regl olursun 😊 aynısını bende kullandım bende bu şekilde oldu yinede yanlış bilgi vermek istemem😊
Nrzorlu Benim doktorum ve eczacim bana bu şekilde önermişti sende durum farklıymış canim kusura bakma 😊
Zeynepp97 bigunanneolucak Hayır doğru benimde 30 gün boyunca reglim durmadı banada bu ilacı verdi içtim kesti 4 5 gün sonra regli oldum tekrar ama 5 gün sürdü fazla sürmedi sonra da hamile kaldım üstüne
bigunanneolucak Pcoslubiranne ben zaten doktorumun dediğinin dışına cıkack bsey yapmadım da. İlaç etkini ne zaman gösterir onu soruyorum
meri2021 bigunanneolucak doktor nasıl kullanıldığını söylemiştir ben o günümü kurtarsın diye kullanmıştım kesmişti işe yarıyor cidden 🙏
meri2021 bigunanneolucak ama 30 gün boyunca regl olmanız farklı bi durummu var acaba muayene oldunuzmu