Symamrat Kızlar merhaba araniza yeri katıldım herkese hayırlı günler. 38+5 günlük hamileyim yarın doktor muane var 10 gün önce gitmiştim devlet hastanesine doktor 10 gün daha bekleylm bidaha bakalim dedi dönmezse o smn konuşalım dedi acaba bana sezeryan günü verecek mi yoksa 40 haftam dolana kadar bekleyecek mi 🙄 ben normal doğumdan zaten çok korkuyorum
Deletedmom18 Symamrat canım makat gelişi biraz sıkıntılı hayırlısından al bebeğini kucağına riske atmaz bence 9 ayı doldurmuşsunuz zAten sezeryan yapar diye düşünüyorum
SerapTadelenTtnc Symamrat Canım iki bebeğimde dönmedi sezeryan oldum 38+5 te ikinci sezeryanımı olacağım muhtemelen artık bi tarih verir
SerapTadelenTtnc Symamrat ya işte son ana kadar beklemek zorundalar Canım Benimde 37.haftad falan artık netlik kazandı ama sezeryan olacağım gün bile tekrar ultrasona aldılar döner diye bekledik ama dönmedi maalesef sıkıntı etme kendine
SerapTadelenTtnc Symamrat ilk sezeryanımdan bahsettim Canım bu ikinci hamileliğim 38+5 te alacaklar şu an 36.haftamdayım ilk bebeğim 39.haftada dünyaya geldi
_Kubraa_ 2 gün önce 38+1 olarak makat gelisten dolayı bnde sezeryan oldum çok istyrdum normal dogumu ama dönmedi bebeğim böyle nasipmis hic sıkma canını bnm çok şükür çok güzel gecti bebegimde yanımda çok mutluyum bebeginiz size her acıyı unutturuyor bn kalktm geziyorum evimin işini yapyrum ara ara korkma hcbsyden Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin cnm 😊