Syh__ Kızlar gebe kalmadan öncede kabızlık problemi yaşıyordum bu ara çok fazla 10. Haftamızın sonundayım 2 gün duphalac şurup içtim rahatlattı doktor zorda kalırsan kullanabilirsin demişti ama hergün içmekte bir sıkıntı oluşturur mu?
Tulaytemurxx Syh__ Ben o suruptan istedim doktorum bana toz bisey yazdi ayranina kat ic diye oda fayda etmiyor hic ya su suruptan alsammi acaba fayda ediyormu 34+5 haftaligim bi zarari olsa siz icmessiniz
Mrvehamzaoglu Syh__ Bende hamilelikten önce kabızlık çok yaşıyordum şimdide demir ilacı kullanıyorum oda kabızlık yapıyor yaş incir yiyip üzerine bol su içtim çok iyi geldi ilaç hakkında bil bilgim yok malesef
Esenburhan123 Syh__ 37 haftalığım ilk doktorum probiyotik verdi onunla rahatladım fenalardaydım Allah kimseye böyle bir şey göstermesin resmen doğuruyorsun kabız olunca
Syh__ Tulaytemurxx bana doktorum 6 haftalıkken yazmıştı ki öncesinde de kullandığım bir şuruptu. 1 ölçek sabah ac karnına içip bol su içince en fazla 1-2 saate etkisini gösteriyor gerçekten. Ama yinede doktorunuza danışıp kullanın.
Syh__ Mrvehamzaoglu O kadar fazla bulantı ve kusma yaşıyorum ki şu 2 gündür bir tık rahatım tatli olan hic bisey yiyemiyorum maalesef hatta ev yemeği bile yiyemiyorum yoksa kuru incir kayısı tuketebilirdim canım.
Mrvehamzaoglu Tulaytemurxx Kabizlik ishal gibi yan etkileri olabiliyormuş decavit bende kullandım bendede kabızlık yaptı bazısında ishal yapiyormus
Mrvehamzaoglu Tulaytemurxx Büyük ihtimalle ☺️ kayısı falan hiç bana mısın demedi bende en son çareyi taze incirde buldum bol bol su içtim üstüne ertesi gün direk çıktım lavaboya